• Geri dön

  • 3.140 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Özgün tasarımlarıyla ev tekstilinde fark yaratan Yataş Bedding, Rhtym Of Miracle serisiyle yatak odalarına yazın en güzel renkleriyle birlikte deniz esintisini de taşıyor.

Ev tekstili koleksiyonlarında özgün tasarımları, zengin desen ve renk seçenekleriyle dikkat çeken Yataş Bedding, Rhtym Of Miracle Serisi ile denizin maviliğini ve serin meltemlerini yatak odalarına getiriyor. Nevresim takımı, yatak örtüsü ve dekoratif yastıkların yer aldığı seri, yazın en güzel renkleriyle göz alıyor.

Çift kişilik ve çift XL seçenekleri bulunan Moren Saten Nevresim Takımı, mavi ve beyazın huzurunu %100 pamuk yumuşak dokusuyla buluşturuyor. Denizin hareketliliğini ve doğanın serinletici etkisini yatak odalarına taşıyan Moren Saten Nevresim Takımı’nın dört yastığı bulunuyor. Lapis Ranforce Nevresim Takımı ise deniz esintisinin ferahlığını, mavi ve beyazın güzel enerjisini alabildiğine hissettiriyor. %100 pamuktan gelen yumuşak dokusuyla rahatlık vadeden Lapis Ranforce Nevresim Takımı’nın tek kişilik, tek XL, çift kişilik ve çift XL seçenekleri bulunuyor. Fidel Mercan Yatak Örtüsü, şıklığıyla olduğu kadar trend mercan rengiyle de göz alıyor. Püskülleriyle estetik bir duruş sergileyen Fidel Mercan Yatak Örtüsü, enerjisiyle de fark yaratıyor.

Corallo Dekoratif Yastık, deniz yıldızı deseniyle denizin o büyülü dünyasını evinize taşıyor. Dory Dekoratif Yastık, sevimli deniz yıldızı ve istiridye deseniyle her daim denizi hatırlatıyor. Dacey Dekoratif Yastık ise okyanus mavisinin serinliğini, mercanların huzur veren rengini hissettiriyor. Leke tutmayan kumaşlarıyla kullanım rahatlığı sunan dekoratif yastıkların lacivert ve mercan renk seçenekleri bulunuyor. Rhtym Of Miracle Serisi’nin tüm ürünleri Yataş Bedding mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL