• Geri dön

  • 444 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Modern, estetik ve fonksiyonel tasarımlarıyla Divanev, okullar sömestir tatiline girmeden gençlere karne hediyesi olarak onların tarzını yansıtacak genç odası tasarımları sunuyor. Divanev önerileriyle gençlere yatak odalarında hem rahat edebilecekleri hem de keyifle vakit geçirecekleri alanlarla hayallerindeki tasarımı gerçeğe dönüştürme imkânı sağlıyor. Divanev, geniş ürün yelpazesi içinde, renk seçenekleri ve özelleştirme imkanları ile gençlere kendi tarzını yansıtma fırsatı sunuyor.

Yorucu bir eğitim döneminin ardından, gençlerin hak ettiği tatilin öncesinde onları motive etmek isteyenlere Divanev’in bazı önerileri var. Gençleri ödüllendirmek ve onlara unutamayacakları bir sürpriz yapmak için Divanev'in genç odaları iyi bir alternatif olabilir. İkinci döneme enerjik bir başlangıç yapmalarını sağlamak üzere gençlerin tarzını yansıtan Divanev genç odaları ile hayallerindeki odaları gerçeğe dönüştürün.

Gençlerin tarzını yatak odalarına yansıtın!

Gençlerin kendi tarzlarını yaratmalarına izin veren oda dekorasyonunda doğru mobilyalar seçmek, onların hayalindeki odalarda daha keyifli zaman geçirmelerini ve yaratıcılıklarını artırmalarını sağlar. Bunlara ek olarak, gençlerin arkadaşlarıyla odalarında verimli şekilde ders çalışacak alanlar yaratmaları da en az mobilya seçimi kadar önem taşıyor. Ayrıca odalarını kişiselleştirebilmeleri için de dinamik ve canlı bir hobi köşesi oluşturmak odalarında geçirdikleri vaktin kalitesini artıracaktır. Bunun için de yapılacak düzenlemelerin başında uygun bir çalışma masası ve kitaplık seçimi yapmak geliyor. Divanev’in Helis Genç Odası gençlere konforlu bir çalışma alanı sunarken, retro detayları ile odalarına sıcaklık ve estetiklik katıyor.

Yatak başlıkları, çalışma masaları veya kitap rafları gibi mobilyalarda renk seçenekleri veya kişiselleştirme imkanları sunarak odanın tasarımını gençlerin isteklerine uygun hale getirebilirsiniz. Genç odalarındaki duvar ve mobilya renkleri genellikle gençlerin enerjik, yaratıcı ve dinamik yaşam tarzını yansıtmalıdır. Ancak, kişisel tercihlere ve odanın genel dekorasyonuna bağlı olarak değişebilir. Soft pembe, mint yeşili, hafif lavanta gibi pastel tonlar genç odalarında sakin bir atmosfer oluşturabilir. Bu renkler, odanın genelinde rahatlatıcı bir etki yaratır. Divanev’in Romantika Genç Odası gençlerin hayal gücünden ilham alan soft pembe deniz kabuğu şeklindeki başlığı ile odalarını renklendiriyor. Üstelik yavrulu baza özelliği arkadaşları ile yatılı buluşmalar için kolaylık sağlıyor.

Pastel tonların yanı sıra gençler, genellikle canlı renkleri sever. Turuncu, sarı, mavi ve yeşil gibi canlı renkler genç odalarında enerjik bir atmosfer sağlayabilir. Ancak, bu renkleri aşırıya kaçmadan ve dengeleyerek kullanmak gerekebilir. Lodi Genç Odası yeşil başlığı ile odalara canlılık getirirken, açık meşe ve koyu gri renklerin uyumlu kombinasyonuyla odadaki dengeyi sağlıyor. Unutmayın ki gençlerin kişisel tercihleri büyük ölçüde değişebilir, bu nedenle onların zevk ve ilgi alanlarına saygı göstermek ve onlarla birlikte kararlar almak önemlidir.

Divanev’in gençlerin tarzını yansıtmalarını mümkün kılan ürünleriyle onlara tam hayallerindeki gibi bir genç odası kazandırabilirsiniz.

Dağınıklığa karşı akıllı depolama çözümleri tercih edin!

Uzun ders saatleri, özel dersler, sanat ve spor aktiviteleri derken gençler gün içinde çok uzun saatlerini dışarda geçirmek durumunda kalıyor ve bu da gün içinde onların evde çok az zaman geçirmelerine neden oluyor. Bu gibi durumlarda odalarında keyifle vakit geçirmeleri için düzen olmazsa olmaz! Bazalı yataklar, duvara monte edilebilen raflar veya çok amaçlı depolama kutuları, odanın düzenini korumak için harika birer seçenek olarak düşünülebilir. Akıllı depolama seçenekleriyle odalarını hem gönüllerince tasarlayabilir hem de aradıklarına kolayca ulaşabilirler.

Gençleri motive edecek çalışma alanları ayarlayın!

Yazılı sınavlar, deneme sınavları ve üniversiteye geçiş sınavları; gençlerin sürekli konforlu bir alanda ders çalışmasını zorunlu kılıyor. Öğrenim sürecinde olan gençler için onları rahat ettirecek ve çalışma motivasyonlarını artıracak etkili bir çalışma köşesi oluşturun. Rahat bir masa ve sandalye, iyi aydınlatma, organize edilmiş bir çalışma alanı, gençlerin odasında verimli bir şekilde zaman geçirmelerini sağlar.

Gençlerin yatak odalarını dekore ederken onların tercihlerini ve kişisel tarzlarını dikkate almak önemlidir. Divanev’in bu önerileri, gençlerin odalarını hem kişiselleştirmelerine hem de işlevsel bir alan yaratmalarına yardımcı olacaktır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL