• Geri dön

  • 975 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yatak odalarınızda giysilerinizi, eşyalarınızı, aksesuarlarınızı nasıl saklayacağınızı bilmiyor, fonksiyonel depolama alternatifleri arıyorsanız Enza Home koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, zengin koleksiyonundaki gardıroplar ile yatak odaları için fonksiyonel, kullanışlı ve şık depolama çözümleri sunuyor. Enza Home koleksiyonundaki gardırop alternatifleri, farklı modülleriyle her yatak odasına uyum sağlıyor. Giysileriniz, aksesuarlarınız ya da saklamak zorunda olduğunuz eşyalarınız için en şık gardıroplar Enza Home mağazalarında sizi bekliyor.

Fonksiyonel tasarımını benzersiz bir şıklıkla tamamlayan Giorno 6 Kapaklı Giyinme Dolabı, geniş bir alan sağlayan iç tasarımı ve eşya depolamayı kolaylaştıran pratik kullanımıyla dikkat çekiyor. Akordeon kapak uygulamasıyla ergonomik bir çözüm sunan Giorno 6 Kapaklı Giyinme Dolabı, reflekte cam kullanımı ve kapaklarda entegre metal kulp detaylarıyla son derece şık görünüyor. Kapakları açıldığında verdiği giyinme dolabı hissiyatıyla fark yaratan ile farklılaşan Giorno 6 Kapaklı Giyinme Dolabı, hareket sensörlü aydınlatma ve 3 farklı aksesuar modülüyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Enza Home’a özel metal efektlerle zenginleştirilmiş tekstil dokulu yüzey kaplaması ile sofistike bir görselliğe sahip Berta Hibrit Kapaklı Gardırop, pantolonluk uygulaması, 3 adet çekmece modülü ile yatak odasında ihtiyacınız olan düzeni sağlıyor. Antik bronz renk metal kulplarının yanı sıra natürel renk ayna uygulaması ise yatak odalarına estetik bir dokunuş katıyor.

Genç ve modern stiliyle yatak odalarına dinamizm katan Legato 6 Kapaklı Akordeon Dolap, geniş depolama alanları ile fonksiyonel bir kullanım vadediyor. Dolap kapağında füme renk reflekte cam uygulaması, uzun parlak füme renk metal kulpları ve mat siyah yüzeyi ile son derece iddialı görünen Legato 6 Kapaklı Akordeon Dolap, iki çekmecesi ve hareket sensörlü aydınlatmasıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Modüler yapıya sahip olan Legato, farklı kombinasyonlar oluşturabilme imkanıyla mekanın büyüklüğüne göre uyarlanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL