• Geri dön

  • 330 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, 2024 yılı için mobilya tasarım trendlerini evlere modernlik ve tarz katmak için özel olarak hazırladı. Divanev Tasarım Direktörü Savaş Öztaş 2024 tasarım trendlerine ilişkin, “2024 yılında, evlerde daha fazla konfor ve işlevsellik arayan tüketiciler, doğadan ilham alan ve sürdürülebilir malzemelere sahip mobilyalara yönelecek. Ayrıca, kişiselleştirilmiş mobilya çözümleri ve modüler sistemler de trendler arasında yer alacak” dedi.

Her yeni yıl umudu yanında getirdiği gibi bambaşka deneyim ve zevkleri de keşfetmemizi sağlıyor. Gün içinde en çok vakit geçirdiğimiz ve sevdiklerimizle keyifli anlar paylaştığımız evlerimiz; 2024 yılında da bizleri estetik, modern ve sürdürülebilir alanlar yaratmaya teşvik ediyor. 2024 yılı evlerde sevginin ve sevdiklerimizle mutlu anlar geçirmenin önemini kavradığımız bir yıl olma ümidini yeşertmesinin yanı sıra evlerimizde yaratacağımız doğru tasarımlar bu motivasyonu artıracaktır.

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, içinde keyifle vakit geçireceğimiz yaşam alanlarını yaratmak için 2024 yılına özel dekorasyon ve tasarım trendlerini açıklıyor.

Minimalizm ve fonksiyonellikle evlere modern dokunuşlar

İleriye dönük ev dekorasyonunda yenilikçi bir yaklaşımla, Divanev'in 2024 koleksiyonu modernlik ve fonksiyonelliğin estetik bir birleşimini sunuyor. 2024 tasarımları, modern yaşam tarzına uyum sağlayarak, ergonomik ve işlevsel mobilya çeşitliliğini kullanıcıların beğenisine sunarak mobilyalarını evlerin vazgeçilmez unsuru haline getiriyor. Küçülen evlerde ferah ve rahatça oturma hali de fonksiyonel ve modüler takımlara daha fazla şans vermemiz gerektiğini gösteriyor. Divanev, modülerlik ve kullanışlılığı modernlikle birleştirdiği tasarımlarla, evinize estetik bir görünüm getirmekle kalmıyor aynı zamanda rahatlık ve konforu da evinizin en önemli parçası haline getiriyor.

Bunlara ek olarak, yaşam alanınızın ölçülerine göre modüler köşe takımları da ihtiyacınıza uygun bir kombinasyon yapabilmenizi sağlıyor. İskandinav tarzını sevenlere yönelik ise 2024 yılının dekorasyon trendlerini yakalamak için Helis Köşe Koltuk Takımı açık renkler ve ahşabın sıcaklığını modern evlerin vazgeçilmez unsuru yapıyor.

2024 yılında evinizi doğayla uyumlu dekore edin!

Her geçen yıl doğa, bizlere giderek onunla daha uyumlu yaşamamız gerektiğini hatırlatıyor. Bu yılda yine ön planda olan ev dekorasyonu trendleri arasında, renk ve tasarımsal açıdan doğayla uyumlu malzemelere daha fazla yönelmemiz gerektiğini anlayacağımız bir yıl olacak gibi görünüyor. Divanev’in Tasarım Direktörü Savaş Öztaş, doğadan esintilerin evlerimizde bu yıl daha fazla hissedileceğinin altını çizerek, “2024 yılında, evlerde daha fazla konfor ve işlevsellik arayan tüketiciler, doğadan ilham alan; renk ve tasarımsal açıdan evimize doğanın tonlarını getireceğimiz segmentteki mobilyalara yönelebilirler. Örneğin yeşil ve bambu tonlarının evlere katacağı doğallık hissi için duvar ve mobilyalarını bu doğrultuda yeniden düzenleyebilirler. Ayrıca, geri dönüşüm malzemelerden üretilmiş aksesuarlarla da evin havasını değiştirebilirler.” ifadelerini kullandı.

2024’ün renk trendleri: Evlerde renk banyosu

2024 yılı ev dekorasyonunda cesur ve etkileyici bir trendin yükselişine şahit olacak; renk banyosu. Bu trend, odanızın her yüzeyini aynı renk tonuyla kaplayarak adeta bir renk okyanusuna dalmanızı sağlıyor. 2024 yılı evlerin doğadan ilham alan renklerle oluştuğu bir yıl olacak gibi görünüyor şimdiden. Peki hangi renkler bu akımın öncüleri olacak? Kızıl kahverengiler, yumuşak sarılar, kil pembeleri ve mavinin her tonu doğadan ilham alan ve huzur veren bir atmosfer yaratacak. 2023'te popülerliğini kazanan zeytin yeşili ise 2024'te de trend olmaya devam edecek. Renklerin tonlarında ve mobilyalarda ise 70'ler ve 80'lerin retro esintileri göze çarpacak.

Divanev’in 2024 yılında evlerdeki renk seçimi önerileriyle 2024 yılında evinizi cesur, özgün ve modern bir şekilde dekore edebilirsiniz!

Eğrisel hatlar evlere hakim oluyor: Geçici bir moda değil, yeni bir gerçeklik!

Kıvrımlı formların 2024 yılında ev dekorasyonunda sadece bir trend olmadığını, kalıcı bir estetik anlayışa dönüştüğünü artık net olarak görebiliyoruz. Organik kemerler, dalgalar ve yuvarlak kenarlar tavanlarda, duvarlarda, kapılarda, nişlerde, mutfak tezgahlarında ve mobilyalarda giderek daha fazla yer alıyor. Geleneksel sert ve köşeli yapı malzemeleri, bu yeni estetik akımla birlikte hem zarif bir görünüme kavuşuyor hem de evlerimize ferahlık katıyor.

Kıvrımlı oturma grupları, kavisli sehpalar ve asimetrik halılar gibi yumuşak hatlara sahip mobilyalar da bu eğilimin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz mobilyalar ve aksesuarlar, mekanlara samimi ve sıcak bir atmosfer kazandırıyor. Divanev’in modern ve estetik anlayışla evlerin havasını değiştirmek için tasarladığı kıvrımlı mobilyalar ve aksesuarlar, 2024 yılında kullanıcıların diledikleri gibi evini düzenlemelerini sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL