• Geri dön

  • 279 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home çağdaş çizgilere sahip, abartıdan uzak yalın tasarımlardan hoşlananlara Terra Serisi’ni sunuyor. Her detayıyla fark yaratan Terra Serisi, yaşam alanlarına benzersiz bir şıklık kazandırıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, evini yenilemek, 2024’e yepyeni mobilyalarla başlamak isteyenlere modern ve yalın çizgileriyle göz alan Terra Serisi’ni öneriyor. Açık meşe ve antrasit renk kombinasyonu ile işçilikli detaylarıyla öne çıkan Terra Serisi, evinizin her köşesine zarafet katıyor.

Tekstil dokulu yüzey detayları ve konsol kapağında bulunan LED aydınlatma ile yaşam alanlarına sıcak bir atmosfer katan Terra Yemek Odası, iki farklı ayna alternatifi sunarak size tasarım özgürlüğü tanıyor. Konsolundaki ahşap geometrik desen ve kulpsuz tasarım uygulamasıyla yalın bir etki yaratan Terra Yemek Odası, , açılır masasında kullanılan ahşap ayak tasarımıyla dikkat çekiyor. Ahşap ayaklı sandalye tasarımı ise seriyi tamamlıyor.

İşçilik isteyen detaylarıyla öne çıkan Terra TV Ünitesi, yedi farklı modülüyle farklı kombinasyonlar yaratmaya imkan sunuyor. Ayaklı ve bazalı olarak iki farklı alternatif bulunan TV sehpalarının kapağında bulunan LED aydınlatma detayı kullanım kolaylığını en üst seviyeye taşıyor. Dekoratif amaçlı kullanılabilecek kitaplı modülü ise üniteye sofistike bir dokunuş katıyor.

Terra Koltuk Takımı, çağdaş tasarım yaklaşımı ile estetik ve fonksiyonelliği buluşturarak evinizin şıklığını tamamlıyor. Konforlu oturum alanıyla rahatlığınızı düşünen Terra Koltuk Takımı’nın 3’lü koltuk modülü kolayca bir yatağa dönüşerek ekstra yatak ihtiyacına yanıt veriyor. Hem koltuk hem berjer modülünde metal siyah ayak uygulamasının yanı sıra koltuklarda farklı kırlentleriyle zengin görsel detaylar yaratıyor. Yüksek ayak yapısı ve kolay silinebilir kumaş dokusu sayesinde temizlik kolaylığı sağlıyor.

Açık meşe rengiyle doğal bir görünüm sunan Terra Sehpa, minimalist tarzı sayesinde abartıdan uzak şıklığı yakalıyor. Hoş ve nitelikli detaylarıyla göz alan Terra Sehpa, seriyle uyumlu metal ayaklarıyla dikkat çekiyor. Dikdörtgen ve kare olmak üzere iki farklı form alternatifi bulunan sehpa, böylece farklı tasarım uygulamalarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Orta ve iki adet yan sehpa seçeneği ise çok sayıda alternatif yaratabilme imkanı tanıyor .Yan sehpaların birinde kullanılan ahşap geometrik desen uygulaması ise tasarımın şıklığını tamamlıyor.

Yatak odanızın atmosferini değiştiren Terra Yatak Odası’ndaki dolapların sahip olduğu natürel renk ayna uygulaması, açık meşe ve antrasit renk kombinasyonuyla birleştiğinde son derece estetik görünüyor. Terra Yatak Odası’ndaki üç farklı dolap, iki farklı yükseklikte şifonyer ve iki farklı ayna alternatifi ise tasarımda özgürlük sunuyor. Beş ve altı kapaklı dolaplarda üç adet, sürgü kapaklı dolapta ise iki adet çekmece bulunuyor. Özel dokulu kumaş uygulamasıyla rahatlığın ön planda tutulduğu başlık tasarımı ise konforu üst seviyelere çıkarıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL