• Geri dön

  • 2.568 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup’un herkesi hayal ettiği iyi uykuyla buluşturmak için yola çıkan yeni markası Puffy’nin sunduğu Marlen Başlık ve Baza, modern ve estetik çizgisiyle yatak odalarında bambaşka bir atmosfer yaratıyor.

Türkiye’de “yatak” denince ilk akla gelen isim ve uyku konusunda yılların tecrübesine sahip Yataş Grup’un yeni markası Puffy, Marlen Başlık ve Baza ile yatak odalarına özgün bir zarafet katıyor. Şıklığıyla göz alan Marlen Başlık, özel kenar işlemeleri ve düğme detaylarıyla özgün bir tarz ortaya koyuyor. Modern bir çizgiye sahip Marlen Baza ise geniş iç hacmiyle ekstra depolama alanı yaratırken 12 cm ayak yüksekliği ile temizlikte kolaylık sağlıyor. Bu sayede robot süpürge kullanımına da imkân veren Marlen Baza’da bulunan emniyet kilidi bazanın sandık bölümünü daha güvenli şekilde kullanmanızı sağlıyor.

90x190 cm’den 200x200 cm’e geniş bir ölçü yelpazesine sahip olan Marlen Baza ve onunla uyumlu Marlen Başlık lansmana özel yüzde 30’a varan indirimlerle tüm Puffy mağazalarında sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL