• Geri dön

  • 438 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup, Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla Türk mobilya sektörünün nabzını tutan İstanbul Mobilya Fuarı’na (IFF) katılacak. 23-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda, Yataş Grup, sadece uyku ve mobilya kategorilerinde değil, aynı zamanda sektörde çığır açan, trendleri belirleyen, ödüllü tasarımları ve inovatif ürünleriyle adeta bir başarı öyküsü sunacak.

Türkiye’nin uyku ve mobilya kategorisindeki kalitesi ve yenilikçiliği ile lider şirketi Yataş Grup, inovatif ürünlerini, yeni koleksiyonlarını ve benzersiz tasarımlarını Dünya’nın önde gelen mobilya fuarlarından olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (IFF) tanıtacak. Yataş Grup, her biri kategorisinde lider olan Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla katıldığı fuarda yatak, renkli ev tekstili ve uyku tamamlayıcıları ürünlerinin yanı sıra birbirinden şık ve iddialı tasarımlara sahip mobilyalarını sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak. Fuarı ziyaret edenler Yataş Grup'un öncü konseptleri ve estetik anlayışıyla buluşarak, mobilya ve uyku dünyasındaki trendlerini keşfedecek.

Yataş Bedding yeni konsept mağazası ile Yataş uykusunu müşterisiyle buluşturuyor
Yataş Bedding, fuardaki standında 46 yıllık uyku uzmanlığı ve tecrübesiyle iyi kurgulanmış müşteri yolculuğunu harmanlayarak “uyku dünyasını” sahiplenen ve pazarda fark yaratan yeni mağaza konseptini tanıtacak. Fuar süresince Yataş Uykusu’nu ziyaretçilerle buluşturacak olan Yataş Bedding, sadece ürünleri değil, aynı zamanda kaliteli uyku ve estetik anlayışıyla unutulmaz bir müşteri deneyimi sunan rafine bir atmosferi de ziyaretçilerle buluşturacak. Yeni mağaza konsepti içinde uyku dünyasına ait bir çok yeni ürünü de sergileyecek olan Yataş Bedding, global pazarlar için hazırladığı ürün portföyünü de ziyaretçilere sunacak. Tüm dünyada sürdürülebilirlik ve doğallık temasının yükselişine paralel Yataş Bedding, yeni organik beyaz tekstil ürünleriyle birlikte yeni doğal yatağı Natura Rest’in de tanıtımını da 3 Hall 322/A No’lu standında yapacak.

Enza Home yeni global ürünlerini ilk kez İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıtacak
Enza Home fuarda 8Hall 811/B No’lu standında, ödüllü tasarımların yer aldığı Vision serisi ve dünyaca ünlü tasarımcılarla birlikte tasarladığı, farklı kültürlerden ilham alan global koleksiyonunu tanıtacak. Sektör profesyonelleri fuarda Enza Home’un kişiselleştirilebilen ve müşterinin taleplerine bağlı olarak geliştirilen yeni, akıllı teknolojileri kullanan ürünlerini de deneyimleme fırsatını yakalayacak. Enza Home, 2024 yılında koleksiyonunu Tasarım Ekibinin trendlere öncülük eden, özgün tasarımları ile dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan ürünleriyle zenginleştirmeye devam edecek. Marka, 2024 yılında 15 farklı tasarım ofisi ile işbirliği yapacak. Ayrıca yeni global konseptini yansıtan ilk global mağazasını da önümüzdeki günlerde Moskova’da açacak.

Puffy en yeni inovatif yataklarını fuarda sergileyecek
Yataş Grup, Puffy markasıyla İstanbul Mobilya Fuarı’nda Salon 3 Stant, 313 D numaralı alanda inovatif ve tasarımlarıyla ön plana çıkan ürünlerinin yanında, “Siz uyurken yatağınız size uysun, ister sıcak ister soğuk olsun” mottosuyla ürettiği inovatif yatağı Techno Therm’i ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Dünyada bir ilk olan Techno Therm yatak, soğuk havalarda uzaktan cep telefonuyla ısı ayarı yapılmasının yanı sıra tek yüzeyde iki tarafının farklı derecelerde ısıtılmasına olanak sağlıyor. Puffy’nin fuarda tanıtacağı en yeni inovatif ürünü ise hem profesyonel hem de amatör olarak spor yapanlara özel olarak geliştirilen Winners’ Sleep yatak olacak. Spor yapanların uyku ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Winners’ Sleep yatak, özel malzemeleriyle vücudu daha çok dinlendirmeyi, kas yorgunluğunu azaltmayı ve daha kaliteli bir uykuyu vadediyor.

Divanev’in ürün portföyü yenilendi
Yataş Grubu’nun hızla büyüyen mobilya markası Divanev, yılın tasarım ve dekorasyon trendlerinden ilham alarak art deco, country ve luxury stillerini Divanev modernliği ile yorumlayarak geliştirdiği 2024 yeni koleksiyonlarını, yenilikçi ve fonksiyonel ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda 8. Hall 811/A No’lu standında tanıtacak. 2023’te ürün portföyünün yüzde 40’ını yenileyen Divanev’in bu değişimi, 2024 yılında da hız kesmeden devam edecek. Yataş Grup güvencesi ile Türkiye ve dünyada 100’ü aşkın satış noktası bulunan Divanev, yurt içinde ilçelere kadar yayılma stratejisi doğrultusunda yeni yatırım fırsatları sunarken; yurt dışı pazarlarda da büyümeyi hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL