• Geri dön

  • 449 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup, 23-28 Ocak tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ve dekorasyon tutkunlarını ağırlayan İstanbul Mobilya Fuarı’na Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla katıldı. Uyku ve mobilya kategorilerindeki uzmanlığını ve vizyonunu yansıtan, trendleri belirleyen ürünleriyle fuara damgasını vurdu. Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “2024’te en çok büyüyen, pazar payını artıran, tüketiciye dokunan, evlere giren, ödül alan, konuşulan, takip edilen şirket biz olacağız” dedi.

Mobilya ve yatak sektörünün lider şirketi Yataş Grup, Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda (IFF) sektördeki iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. 156 ülkeden 200 bin kişiye yakın ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, Yataş Grup, uluslararası ödüllü tasarımları yanı sıra deneyimsel mağazacılık konseptini, mobilya ve uyku dünyasındaki trendlerini sergiledi.

Yataş Bedding’ten dünyada bir ilk! Uçtan uca uyku deneyimi
Fuarda, Yataş Bedding’in “uyku dünyasını” sahiplenen ve pazarda fark yaratan yeni deneyimsel mağaza mağaza konsepti ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yataş Bedding, dünyada ilk kez baştan uca uyku deneyimi sunan konseptte, uyku öncesi hazırlığından uyuma ve uyanma sonrasına kadar tüm uyku yolculuğunu kapsayan ürünleriyle müşterilerine “Mükemmel Yataş Uykusu”nu sunuyor. Fuarda uyku dünyasına ait bir çok yeni ürünü de sergileyen Yataş Bedding’in yeni organik beyaz tekstil ürünleri, yeni doğal yatağı Natura Rest ile global pazarlar için hazırladığı ürün portföyünü de büyük beğeni topladı. GOTS (Global Organic Textile Licence) sertifikalı üretilen, klinik onaylı organik pamuk yastık yorganlar ve bebek grubu ürünleri de fuarda sergilenen ürünler arasındaydı.

Enza Home’un global konseptini yansıtan ilk mağazası yılın ilk yarısında Moskova’da açılacak
2024 yılında 15 farklı tasarım ofisi ile iş birliği yapacak olan Enza Home, fuarda uluslararası ödüllü tasarım ofisleri ile hazırladığı global koleksiyonu Visions koleksiyonunu sergiledi.

Ziyaretçiler, Enza Home’un kişiselleştirilebilen ve müşterinin taleplerine bağlı olarak geliştirilen yeni, akıllı teknolojileri kullanan ürünleri deneyimlemek için adeta sıraya girdi. Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, Enza Home’un yeni global konseptini yansıtan ilk mağazasının yılın ilk yarısında Moskova’da açılacağını da ilk kez fuarda duyurdu.

Puffy’den sporculara özel yatak
Puffy’nin dünyada bir ilk olan yatağı Techno Therm yatak ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği ürünlerin başında geldi. Soğuk havalarda uzaktan cep telefonuyla ısı ayarı yapılmasının yanı sıra tek yüzeyde iki tarafının farklı derecelerde ısıtılmasına olanak sağlayan yatağı deneyimleyenler, beğenilerini paylaştı. Puffy’nin hem profesyonel hem de amatör olarak spor yapanların uyku ihtiyaçları düşünülerek özel olarak geliştirilen Winners’ Sleep yatak da ziyaretçilerin ilgisini üzerine topladı.

Divanev’in değişimi sürecek
Yataş Grup’un hızla büyüyen mobilya markası Divanev’in art deco, country ve luxury stillerini modern bir şekilde yorumladığı yeni koleksiyonlarını, yenilikçi ve fonksiyonel ürünlerine de ilgi fazlaydı. Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, 2023’te ürün portföyünün yüzde 40’ını yenileyen Divanev’in değişiminin süreceğini belirtti.

“2024 bizim yılımız olacak”
Yataş Grup, Fuar vesilesiyle Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, yurtiçi ve yurtdışından gelen bayileri ağırladı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantının ardından ise ünlü popçu Derya Uluğ sahne aldı. “2024 sizin ve ekiplerin konsantrasyonuyla çok büyük bir yıl olacak” diyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, Yataş markasını Türkiye sınırlarının ötesine, dünyanın 50 farklı ülkesine taşıdıklarının altını çizdi.

Yataş Grup’un 6 güçlü markasıyla sektörün en güçlü oyuncularından olduğunu hatırlatan Öztaşkın, “Türkiye’de 1000, dünyada 100 satış noktasını aştık. Beraber başladık, beraber büyüdük, beraber yine başaracağız. Sektörde birinciliğe oynuyoruz. Geçen yılki gibi hedefimiz yüksek! Enflasyonun üzerinde bir büyüme hedefimiz var. En çok büyüyen, pazar payını artıran, tüketiciye dokunan, evlere giren, ödül alan, konuşulan, takip edilen şirket biz olacağız. Tüm markalarımız için heyecan verici planlarımız, büyük hedeflerimiz var” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL