• Geri dön

  • 1.023 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş’tan Mutlu Patiler’e Önemli Destek
Yataş Bedding Kumbarasındaki Puanlar Sokak Hayvanlarına Desteğe Dönüşecek

Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Mutlu Patiler ile iş birliğiyle hayata geçirdiği Yataş Bedding Kumbarası ile Kars Susuz’da açılan Sokak Hayvanları Bakım İstasyonu’na barınma, mama ve tedavi desteği veriyor. Yataş Bedding, bu özel günde herkesi Mutlu Patiler mobil uygulamasını ücretsiz indirip puan biriktirerek patili dostlarımızın yanında olmaya çağırıyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde akla gelen ilk markası Yataş Bedding, tüm hayvanların yaşam hakkında saygı duyuyor ve onlar daha iyi şartlar altında yaşasınlar diye destekte bulunuyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Mutlu Patiler Derneği ile iş birliği yapan Yataş Bedding, Kars Susuz’da açılan Sokak Hayvanları Bakım İstasyonu’na barınma, mama ve tedavi desteği veriyor.

Yataş Bedding, AynıSokağınSakinleriyiz hashtag’i ile sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyayla herkesi bu desteğe katılmaya çağırıyor. Mutlu Patiler Derneği’nin “Sizden Para Değil Zaman İstiyoruz” sloganıyla hayata geçirdiği Mutlu Patiler mobil uygulamasında bir kumbara oluşturan Yataş Bedding, burada biriken puanlarla daha çok patili dostumuza ulaşmayı hedefliyor. Kampanyaya destek vermek isteyenlerin Mutlu Patiler mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonuna indirmesi, uygulamadaki sanal dostlarının günlük görevleri tamamlayıp toplandığı Pati Puanları Yataş Bedding kumbarasına aktarması yeterli oluyor. Katılımcılar bu puanlarla patili dostlarımızın beslenme, barınma, kısırlaştırma ve tedavi masraflarına katkıda bulunabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL