• Geri dön

  • 2.554 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ve yenilikçi yatak markası Yataş’ın Hybrid serisinde yer alan Prestige Prime Yatak Monoblock Solid Core teknolojisi sayesinde sırt ve beli en doğru şekilde destekleyerek rahat bir uyku vadediyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, yatak kaynaklı bel ve sırt ağrılarına Prestige Prime yatak ile çözüm sunuyor. Yataş Bedding’in Hybrid serisinde yer alan Prestige Prime, full ortopedik yapısı, full HD kenar destek yaylarıyla eşit konfor sağlıyor. Yataş’ın Ar-Ge laboratuvarlarında geliştirilen Monoblock Solid Core teknolojisi sayesinde sırt ve beli en doğru şekilde destekleyen Prestige Prime, formunu yıllarca kaybetmiyor. Sert yatak arayanlar için ideal olan Prestige Prime, kışlık yüzeyinde bulunan Alpaka yünlü kumaş ile sıcacık bir uyku ortamı yaratırken, yazlık tarafında kullanılan ipek katkılı örme kumaşla serinletici etkisiyle rahatlık sunuyor.

Yataş’ın tüm yatak çeşitleri, Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresindeki satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL