• Geri dön

  • 2.197 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde yenilikçi markası Yataş Bedding’in ekstra lüks konfora sahip yatağı Ergocoil Infinity, bel, boyun ve sırt problemleri olanlara ihtiyaç duydukları rahat uykuyu sunuyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, bel, boyun ve sırt ağrılarından şikâyetçi olanlar için Hybrid yatak serisinde yer alan ekstra konforlu Ergocoil Infinity yatağı öneriyor. Dünyanın en ileri yay teknolojileri uzmanı Leggett & Platt ve Yataş işbirliğinden doğan Ergocoil yay sistemine sahip Ergocoil Infinity yatak, omurgaya iki kat daha fazla destek ve yüksek konfor sağlayarak rahatlık vadediyor.

Yataş'a özel Ultra Waist Bel Destek Sistemi ile omurganın en hassas bölgesi olan bel ve basen bölgesine özel destek sağlayan Ergocoil Infinity, vücut profili ne olursa olsun kişiye ihtiyacı olan konforu sunuyor. Akıllı malzeme ve tasarım ödüllü Adaptive teknolojisiyle ise kişiye özel uyku sıcaklığı sağlayıp gece boyunca nem dengesini koruyarak sıcaklığa bağlı uyku bölünmelerini önlemeye yardımcı oluyor. Yataş Bedding yataklara ve yatak odalarına ilham veren başlık, baza ve tamamlayıcı aksesuarlara Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL