• Geri dön

  • 2.650 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Şık ve estetik tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, dekorasyonun vazgeçilmez bir parçası olan aydınlatma ve halıda da iddiasını gözler önüne seriyor. Yalın İskandinav tarzını yansıtan Martha Halı ve minimal tasarıma sahip Angle Lambader, yaşam alanlarına modern bir dokunuş sunuyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara eşsiz tasarımlar sunan Enza Home, şık halı ve aydınlatma ürünleriyle de ev dekorasyonunu bütünlüyor. Yalın İskandinav tarzıyla yaşam alanlarına modern bir hava katan Martha Halı, degrade renk geçişleriyle sıra dışı bir şıklık sergiliyor. Martha Halı, özel dokuma tekniği sayesinde ince ve ipeksi bir dokuya sahip.Bej ve gri renk seçenekleri bulunan Martha Halı, 1.20x1.80, 1.55x2.30 ve 1.90x2.90 olmak üzere üç farklı boyuyla her alanda keyifle kullanılabiliyor.

Şıklığıyla dikkat çeken Angle Lambader ise işlevselliğin ön planda olduğu minimal tasarımıyla dekorasyonda göz alıcı bir objeye dönüşüyor. Gri metal gövdesi ve başlığıyla çarpıcı bir tasarıma sahip Angle Lambader, ayarlanabilir açılı gövdesiyle konforlu bir kullanım imkanı sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL