• Geri dön

  • 3.134 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, modern tasarım anlayışını detaylarla zenginleşen, iddialı bir zarafetle buluşturan Verta Serisi ile seçkin yaşam alanları yaratıyor.

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı” diyen Divanev, Verta Serisi ile şıklığı ve estetiği yaşam alanlarına taşıyor. İddialı tasarımı ve incelikli detaylarıyla dikkat çeken Verta Serisi, göz alıcı bir güzelliğe sahip koltuk takımı ve huzur veren rengiyle öne çıkan benzersiz yemek odasıyla fark yaratıyor.

Modern tasarım anlayışı ve zarafeti buluşturan Verta Koltuk Takımı, yuvarlak hatlı tasarımıyla, sıcak ve konforlu bir oturma alanı oluşturuyor. 4’lü koltuk alternatifiyle alışılmışın dışına çıkan Verta Koltuk Takımı, zengin renk ve desenlerdeki kırlentleriyle şıklığı bütünlüyor. 3’lü ve 2,5’lu koltuk seçenekleri de bulunan Verta Koltuk Takımı, özel metal ayak formuyla estetiği zirveye taşıyan berjeriyle de kalıpları yıkıyor.

Işıltılı detaylarla zenginleşen iddialı bir zarafete sahip Verta Yemek Odası, etkileyici güzelliğini özel rengi, mini desen baskılı konsol kapakları ve rose çerçeve detaylarından alıyor. Seriye özel formda rose renk metal efektli ayak tasarımı ise bu göz alıcı tasarımı daha da güzelleştiriyor. Verta Yemek Odası’nın evinize şık bir depolama alanı sağlayan konsolu özel formlu aynasıyla tamamlanabiliyor. Yemek masasının şık ayak tasarımı ise ahşabın dokusuyla birleşerek eşsiz bir görüntü sergiliyor. Verta Yemek Odası’nın farklı zevklere ve ihtiyaçlara yanıt veren açılır ve sabit dört farklı yemek masası ve iki farklı sandalye seçeneği bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL