• Geri dön

  • 2.442 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Estetik, kalite ve rahatlığı buluşturan tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home’un tüketicilere dekorasyona dair uygulanabilir, yenilikçi fikirler sunarak ilham vermek amacıyla hazırladığı Enza Home Book’un yeni sayısı yayınlandı.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, zengin içeriği ve sunduğu dekorasyon fikirleriyle büyük beğeni kazanan Enza Home Book’un 2020-2021 sayısını yayınladı. Dekorasyon dergisi mantığında hazırlanan Enza Home Book’taki konseptler tüketicilere ilham veriyor, son trendlere göre ev dekorasyon önerileri sunuyor.

Sosyal alanda kısıtlamalar ve yasaklarla birlikte daha fazla zaman geçirdiğimiz evlerimiz artık bize rahat bir sığınma alanı sunan mekanlar olmaktan çıkıp iş, eğitim ve sosyal buluşmaların kısacası tüm hayatımızın merkezi haline geldi. Bu bilinçle Enza Home Book’ta yer alan konseptlerde de huzur veren dingin mekanlar yaratmaya, konforu artırılmış, rahat ve işlevsel ürünlerle birlikte şıklığa odaklanıldı.

Enza Home Book doğal, ferah ve göz alıcı dekorasyon kurgularıyla herkesin vakit geçirmekten keyif duyacağı mekanlara hayat veriyor. Enza Home Book’ta yer alan yeni koleksiyonlarda şıklığın yanı sıra yüksek konfor sunan malzemelerin kullanımı, yemek ve yatak odalarında göz alıcı ve fark yaratan tasarım detayları, zengin renk seçenekleri ve modül alternatifleri göze çarpıyor. Yeni koleksiyonda ahşap, metal ve lüks kumaşlar gibi birçok farklı tasarım öğesinin birlikte kullanımı dikkat çekiyor. Tasarımlarda nitelikli malzemeler, renkler, desenler, geometrik kurgular, sezon trendlerini yaşam alanlarına taşıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda dijital versiyonu da yayınlanan Enza Home Book’a, App Store ve Google Play’den de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL