• Geri dön

  • 1.315 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş Bedding , yeni mağaza konseptini, global yatak-baza-başlık ve 2023-2024 sonbahar ev tekstili koleksiyonlarını 40 ülkeden İstanbul’a gelen bayilerine ilk kez tanıttı.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde akla gelen ilk markası Yataş Bedding, 40 ülkeden 100 bayisini yapılan organizasyon kapsamında İstanbul’da konuk etti. Yataş Bedding, yurtdışı bayilerine “Uyku Dünyası”nı sahiplendiği yeni mağaza konseptinin yanı sıra globale özel üretilen zengin yatak-baza-başlık koleksiyonu tanıtıldı. Etkinlik dahilinde ilk kez sunulan Yataş Bedding 2023-2024 Sonbahar/Kış ev tekstili koleksiyonunu da müşterilere sunuldu ve çok büyük beğeni topladı. İki gün süren etkinliğin ilk gününde gerçekleştirilen toplantının ardından bayilere, etkinliğe özel olarak oluşturulan showroom’daki ürünler tüm detaylarıyla anlatıldı. İkinci günde ise misafirler Marmara Park’ta açılan Yataş Bedding yeni konsept mağazası ile Enza Home Kavacık mağazasını ziyaret etti. Koleksiyonlar da Yataş Bedding’in yeni konsept mağazası da bayilerden tam not aldı.

100’e yakın yatağın yer aldığı Yataş Bedding ürün portföyüne yeni eklenen demonte baza ve karyolalar bayilerin beğenisini topladı. Ayrıca demonte karyolalara uygun 6 farklı tamamlayıcı aksesuar, global portföye uygun çalışılan başlıklar da bayilere tanıtıldı. Daybed kategorisindeki misafir yatakları ve İtalyan setler de yoğun ilgiyle karşılandı.

Yeni ev tekstili koleksiyonunda herkes için bir ürün var
Yataş Bedding’in farklı zevklere uygun, zengin 2023-2024 Sonbahar/Kış ev tekstili koleksiyonu ranforce nevresim takımı, saten nevresim takımı, yatak örtüleri ve yatak örtülü setlerden oluşuyor. Koleksiyonda ayrıca Triola’lar, farklı kumaşların birlikteliğini yansıtan Cover-Me, kadife ve satenin buluşturan Char-Me, triko koltuk şalları ve Emboss battaniyeler de yer alıyor. Koleksiyonda baskın floral desenlerin yanında maskülen ve feminen desenlerin birlikteliği, naif çiçek motifleri, patchwork’ler, etnik Afrika ile doğa manzaralarını içeren desenler, genç grupta kullanılan tipografik çalışmalar dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL