• Geri dön

  • 1.884 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Divanev sevgiden ilham alıyor

Divanev sevginin iyileştirici gücü ile ‘Yeter Ki Sev’ kampanyasını başlattı

Yataş Grubu’nun hızla büyüyen mobilya ve uyku markası Divanev, sevginin birleştirici gücünü ve ayrılmaz bağlarını markanın bugüne kadar süre gelen temel değerleri ile bütünleştirdiği ‘Yeter ki Sev’ lansmanını hayata geçiriyor. Divanev Pazarlama Direktörü Yeşim Tiregül, “Yeter Ki Sev” konseptiyle ihtiyacımız olan sıcaklığı yuvalarımıza taşıyacağımıza ve bu günleri de eskisinden daha güçlü atlatacağımıza gönülden inanıyoruz” dedi.

Yataş Grubu’nun hızla büyüyen mobilya markası Divanev, yeni dönemdeki iletişim konseptini açıkladı. Bu kapsamda Divanev, sevginin birleştirici gücü ile ayrılmaz bağlarını bugüne kadar süre gelen markanın temel değerleriyle bütünleştirdiği ‘Yeter ki Sev’ konseptini hayata geçiriyor. İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde en çok ihtiyaç duyulan iyileştirici gücün sevgiye açılan pencere olduğuna ve toplumsal dayanışmayla evlerin yeniden sıcak yuvalara dönüşeceğine inanan Divanev, mobilyadan uyku dünyasına birçok ürün çeşidini tek bir çatı altında sunuyor.

Yeni dönemde hayata geçirilen ‘Yeter Ki Sev’ konseptini oluştururken markanın logosundan yola çıkıldığını dile getiren Divanev Pazarlama Direktörü Yeşim Tiregül, “Logomuzda yer alan öğeler, iki kişinin sarılması, kalp, ağaç gövde ve dalları modellenerek tasarlandı. Logodaki sarılma; aile saadetini ve mutluluğunu simgelerken, kalp ise aşk ve sevgiyi temsil ediyor. Köklülüğü simgeleyen ağaç gövde ve dalları, bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz güçlü bağları ve geleneksel değerlerimizi yansıtıyor. İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde yaralarımızı hep birlikte sarabilmek için sevginin birleştirici gücüne inanıyoruz. Bu açıdan sevgi kavramı, insanın duygu dünyasında derin bağları olan ve bizi biz yapan değerlerimizdir. Bu yüzdendir ki sevgi ısı haritasına bakıldığında en sıcak nokta her zaman tüm bağların başladığı ve ailenin bir arada olduğu evlerimiz olmuştur.” açıklamasında bulundu.

“Sevginin gücüyle bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz”

Yeşim Tiregül, bu zorlu günlerde her yeri yuva sıcaklığına dönüştürmek için çabalamaya devam edeceklerini belirterek, “Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, sevginin gücüne inanıyoruz. Koşullar ve hayat değişse de birlikte olduğumuz her yeri bir yuva sıcaklığına kavuşturacağız. Sevginin gücüyle başaramayacağımız hiçbir şey olmadığı düşüncesiyle bu zor günlerin de birbirimizi severek üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu düşünceyle Divanev olarak “Yaşayan Evler” konseptimizi bu sene sevgi ile birleştirdik. Hayata ve birbirimize olan sevgimizle duygusal yaralarımızı saracağımıza, ihtiyacımız olan sıcaklığı yuvalarımıza taşıyacağımıza ve bu günleri de eskisinden daha güçlü atlatacağımıza gönülden inanıyoruz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL