• Geri dön

  • 2.363 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde yenilikçi markası Yataş Bedding yatak koleksiyonunda yer alan Summer Bed ile artık sıcaktan yaşanan uykusuz geceler sona eriyor. Adaptive Teknolojisi’ne sahip Summer Bed uyku için ideal sıcaklığı sağlamaya yardımcı olurken, yapısındaki pamuk ile serinletici bir etki yaratıyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, yaz sıcakları uykunuzu etkilemesin diye Summer Bed’i sunuyor. Kusursuz bir yaz yatağı olarak tasarlanan Summer Bed, akıllı malzeme ve tasarım ödüllü Adaptive teknolojisi uyku için ideal sıcaklığı sağlarken, yapısındaki nemlendirici etkili pamukla serin bir uyku ortamı yaratıyor.Bu sayede yaz aylarında sıcaklığa ve terlemeye bağlı uyku bölünmelerini ortadan kaldırmaya yardım eden Summer Bed, rahatlıktan da ödün vermiyor. Bel ve omurgayı destekleyen tasarımı ve yüksek dayanıklılığa sahip yapısıyla uzun yıllar formunu koruyor.Sanitized teknolojisi ise yatakta oluşabilecek kötü kokuları engelleyerek yatağın yıllarca temiz kalmasını sağlıyor.

Yataş Bedding’in yatak odalarına ilham veren başlık, baza ve tamamlayıcı aksesuarlarına YataşBedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL