• Geri dön

  • 2.527 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup’un herkesi hayal ettiği iyi uykuyla buluşturmak için yola çıkan yeni markası Puffy, farklı vücut tiplerine ve farklı ihtiyaçlara yanıt veren kaliteli uyku ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.

Türkiye’de “yatak” denince ilk akla gelen firma ve uyku konusunda yılların tecrübesine sahip Yataş Grup’un yeni markası Puffy, herkesi kaliteli uyku ürünleriyle buluşturuyor. İyi bir uykunun herkesin ihtiyacı olduğu fikrinden yola çıkan Puffy’nin ürün yelpazesinde yatak, baza, başlık setleri, tamamlayıcı aksesuarların yanı sıra yastık, yorgan ve alez gibi beyaz tekstil ürünleri yer alıyor. Puffy 400 satış noktasıyla Türkiye’nin dört bir yanında tüketicilerle buluşuyor.

Puffy yatak koleksiyonunda yer alan Elegant Prime yatak, pocket yaylar sayesinde özellikle bel ve omurga bölgesine doğru basıncı uygulayarak vücudunuza gereken desteği veriyor. Elegant Prime yatak, antialerjik yüzeyiyle toz akarı kaynaklı alerji riskini önlemeye, uzun süreli hijyen sağlayan teknolojisiyle kötü koku oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Ayrıca akıllı malzemesi ve teknolojisi sayesinde ise bir klima gibi davranarak kişiye özel uyku sıcaklığı sağlıyor.

Hybrid Pro Lateks yatak ise doğal içerikli lateks ve 7 bölgeli pocket yaylarla oluşturulan hibrit yapısı sayesinde vücudu dinlendirerek konforlu bir uyku sunuyor. Sırt ve bel belgesini doğru destekleyerek sırt ağrılarını önlemeye yardımcı olan Hybrid Pro Lateks, bağımsız hareket eden yaylar sayesinde eşlerin birbirlerinin uyku sırasındaki dönüş hareketlerinden etkilenmemelerini sağlıyor. Yatakta kullanılan Sanitized® teknolojisi ise alerji riskini azaltmaya yardımcı oluyor.

İnsan sağlığı ve rahatı için en uygun dolgu malzemeleri ve kaliteli kumaşlarla üretilen Puffy beyaz ev tekstil ürünleri, hava alan, terlemeyi önleyen özellikleriyle uyku kalitesini artırıyor. Melly Anti-Stress Yastık ve Yorgan, vücuttaki statik elektriklenmeyi gideren karbon lifleri ve anti-stress özelliği sayesinde dinlendirici ve yenileyici bir uyku sunuyor. Dulcet Yün Yastık ve Yorgan pamuk kumaşı ve hafif bir yapıya sahip özel yün dolgusuyla sıcak, doğal ve sağlıklı bir uyku arayanlara hitap ediyor. Suprelle Clean yastık ve yorgan ise özel teknolojili dolgu malzemesi ile solunum yolu hastalıklarına neden olan bakteri ve toz akarlarını ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL