• Geri dön

  • 3.269 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Çağdaş dekorasyon anlayışına yepyeni bir soluk getiren Enza Home, Marsilya ve Norte Halı ile yaşam alanlarını doğallıkla zenginleşen şık bir stille şekillendiriyor.

Zamansız tasarımlarıyla yaşam alanlarının ruhunu değiştiren Enza Home, birbirinden zarif modellerin yer aldığı halı koleksiyonuyla evinizin her köşesini güzelleştiriyor. Metrekarede 900 bin vuruş tekniğiyle dokunmuş tasarımıyla etkileyici bir görsellik ortaya Marsilya Halı, sofistike bir zarafetin temsilcisi oluyor. Mermer desenli yüzeyi ile zamansız bir etki yaratan Marsilya, dengenin sembolü gri rengiyle huzur ve dinginlik veriyor. 1.20 x 1.80, 1.60 x 2.30 ve 1.95 x 3.00 olmak üzere üç farklı boy alternatifi bulunan Marsilya’nın parlak ve ince yapısı ise kullanım kolaylığı sunuyor.

Yalınlığın gücünü ortaya seren Norte Halı, çizgisel desenleri ve konforlu yapısıyla doğallıkla zenginleşen modern bir tasarıma sahip. Yüzde 100 yün dokuması sayesinde uzun ömürlü, ısı yalıtımına olanak sağlayan, aynı zamanda yanmaya ve lekelenmeye karşı dirençli olan Norte Halı, doğal zarafetiyle farkını ortaya koyuyor. Açık gri renge sahip Norte Halı’nın 1.40 x 2.00, 1.60 x 2.30 ve 2.00 x 2.90 olmak üzere üç farklı boy alternatifi bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL