• Geri dön

  • 583 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde yenilikçi markası Yataş Bedding, zengin koleksiyonunda her zevke ve her bütçeye hitap eden yılbaşı hediyeleri sunuyor. Evini seven, dekorasyondan keyif alan sevdiklerine bir hediye vermek isteyenlerin tercihi Yataş Bedding oluyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, yeni yıl için birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Battaniyeden nevresim takımına, oda kokusundan koltuk şalına Yataş’ın her zevke hitap eden hediye seçeneklerine tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Lastikli çarşaf, iki adet volanlı yastık ve yorgandan oluşan Millie Triola Set, kırmızının sıcaklığı ve şıklığını yatak odalarına taşıyor. Zarafetiyle dikkat çeken Millie Triola Set, pamuk kumaşı ve battaniye işlevi sayesinde ekstra sıcaklık sağlıyor. Yorganı ise şıklığıyla nevresim ya da yatak örtüsü kullanımına ihtiyaç bırakmıyor. Zarafetiyle göz alan Liset Nevresim Takımı, yatak odalarında benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Şıklığı ve rahatlığı buluşturan Liset Nevresim Takımı, %100 pamuklu kumaşıyla sağlıklı bir uyku deneyimi sunuyor.

Meave Emboss Battaniye, yumuşacık dokusu ve şık kabartma desenleri yatak odanızın şıklığını tamamlıyor. Kış günlerinde aradığınız sıcaklığı sunan Meave Emboss Battaniye, 9 farklı renk seçeneğiyle her zevke hitap ediyor. Wren Koltuk Şalı, şönil jakarlı dokuması ve şık püskül detayıyla evinize estetik bir dokunuş yapıyor. Wren Koltuk Şalı’nın indigo/mavi ve gül Kurusu/camel olmak üzere iki farklı renk varyantı bulunuyor.

Çubuklu oda kokusu, oda&kumaş spreyi, mum ve dolap koku barından oluşan Ocean Koku Ailesi, bergamot ve lavanta esanslarının ferah ve rahatlatıcı karakterini gül ve sedir ağaçlarının güçlü notalarıyla tamamlayarak yaşam alanlarının atmosferini değiştiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL