• Geri dön

  • 2.472 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Bedding’in Yeni Reklam Filmi Yayına Girdi

Yataş Bedding ile “Sen De Değiştir Dünyanı”

Yataş Bedding’in benzersiz tasarımları, şıklığı ve kalitesiyle fark yaratan 2021-2022 Sonbahar-Kış Renkli Ev Tekstili Koleksiyonu’nu tanıtan yeni reklam filmi yayına girdi. Reklam filminde, “Sen de değiştir dünyanı” söylemiyle Yataş Bedding’in zengin desen ve renk çeşitliliğine sahip ev tekstili ürünlerinin herkesin hayatına nasıl bir yenilik getirdiği anlatılıyor.

Benzersiz tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan Yataş Bedding, iddialı 2021-2022 Sonbahar-Kış Renkli Ev Tekstili Koleksiyonu’nu yeni reklam filmiyle tanıtıyor. A Graphic Design tarafından hazırlanan reklam filminde, “Sen de değiştir dünyanı” söylemiyle Yataş Bedding’in örtüden nevresime, şık, battaniyeli nevresim setlerinden uyku setlerine zengin desen ve renklere sahip ev tekstili ürünleriyle herkesin hayatına yenilik katabileceği anlatılıyor.

Yataş Bedding’in yatak odalarına özgün bir zarafet katan yeni Renkli Ev Tekstil Koleksiyonu, şık tasarımlarıyla yenilenmek, değişmek isteyenlere ilham veriyor. Yataş Bedding tasarımcılarının zengin hayal güçlerinin yansıması olan 2021-2022 Sonbahar-Kış Renkli Ev Tekstil Koleksiyonu; kır yaşamının doğallığını, modern ve minimalist tasarım yaklaşımını, geometrik desenlerin enerjik etkisini bir arada sunuyor. Ayrıca koleksiyonda battaniyeli nevresim setleri, çeyiz setleri ve rengarenk uyku setleri de desen ve doku çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Kampanya, farklı ürün gruplarına özel reklam filmleriyle önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=H2FRLZSY190

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL