• Geri dön

  • 846 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince akla ilk gelen markası Yataş Bedding, soğuk günleri yumuşacık battaniyelerle ısıtıyor. Joy Wellsoft Battaniye ve Tricia Emboss Battaniye birbirinden güzel renkleriyle evinizin dekorasyonunu da tamamlıyor.

Soğuk kış günlerinde evlerde sıcaklık ve konfor daha da önem kazanıyor. Bu nedenle battaniyeler, evlerin vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Yataş Bedding, Joy Wellsoft Battaniye ve Tricia Emboss Battaniye ile serin günlere karşı sıcak bir sığınak sunarken, evinize de şıklık katıyor. Joy Wellsoft Battaniye, özel tasarımı ve yumuşak dokusuyla konforun en sıcak halini evlere taşıyor. Yağ yeşili, kum beji, vişne, petrol yeşili, gül kurusu ve antrasit olmak üzere 6 farklı renk seçeneği ise dekorasyona etkileyici bir dokunuş katıyor.

Yumuşacık dokusunu şık kabartma desenleriyle buluşturan Tricia Emboss Battaniye, 9 farklı renk seçeneğiyle her zevke ve her tarza uygun bir seçenek sunuyor. Geniş renk seçenekleri sayesinde her eve uyum sağlayan Tricia Emboss Battaniye, dekorasyona zarif bir dokunuş katıyor. Yataş battaniye çeşitlerine tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL