• Geri dön

  • 2.360 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Evinde kendi tarzını yansıtmak isteyenler için sunduğu göz alıcı koleksiyonlarla fark yaratan Enza Home’un halı koleksiyonuna yeni eklenen Diagram ve Marcel, estetik duruşları, kaliteleri ve şıklıklarıyla yaşam alanlarını güzelleştiriyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home’un birbirinden şık tasarımların yer aldığı halı koleksiyonuna iki yeni ürün katıldı. Farklı zevklere hitap eden Diagram ve Marcel Halılar, yaşam alanlarının dekorasyonunu estetik ve zarif bir dokunuşla tamamlıyor.

Canlı renkleri ve yumuşak dokusu ve dayanıklılığıyla dikkat çeken Diagram Halı, yumuşak birinci sınıf polyester ve viskon elyaftan metrekarede 960.000 vuruş tekniğiyle üretildi. Sık dokunmuş yapısıyla son derece şık görünen Diagram Halı’nın mavi/gri, koyu yeşil/hardal ve kiremit/çok renkli olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunuyor.

Yüksek kalite polipropilen ipliklerle ve metrekarede 650.000 vuruş tekniğiyle üretilen Marcel Halı, antialerjik yapısıyla da konforlu ve sağlıklı bir kullanım imkanı sağlıyor. Neme ve küfe karşı dayanıklı olan ve kolaylıkla temizlenen Marcel Halı, antrasit ve gri renk alternatifiyle göz alıyor. Her iki modelinde 5 farklı boy alternatifi bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL