• Geri dön

  • 3.075 Görüntülenme

  • 340 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden Yataş Grup'un yeni markası Divanev; evlerinde yeni bir görünüm arayanları keyifli, samimi ve özgür bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor. Modern ve çarpıcı tasarımın yeşilin en güzel tonu ile buluştuğu Greeny Serisi benzersiz ihtişamı ile evlere renk katıyor.

Divanev'in Greeny Serisi'ne özel yeşil renkte lake boyalı konsol kapakları, çizgisel desen uygulamaları ve altın renkte modern kulp tasarımı ile modern ve şık dekorasyon anlayışını yemek odalarına taşıyan Greeny Yemek Odası Takımı ince düşünülmüş detayları ile göz dolduruyor. Seriye özel ahşap ayaklı sabit ve açılır masa alternatifi ve vitrin içerisinde LED aydınlatma uygulaması bulunan koleksiyon fonsiyonelliği ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Büyüleyici rengi ile salonunuza canlılık katacak olan Greeny TV Ünitesi iki farklı ölçüde TV Sehpası alternatifi ve estetik üst dolap tasarımı ile görüntüsüyle benzerlerinden ayrılan keyifli bir dekorasyona imza atıyor.

Modern ve çarpıcı tasarıma sahip Greeny Yatak Odası Takımı ise yatak odalarına sadelik ve doğallığın huzurunu yansıtıyor. Çizgisel detaylarını tamamlayan altın renkli kulpları ile mükemmel bir uyum sergiliyor. 3 farklı ölçüde dolap alternatifi bulunan yatak odası takımı ekstra kullanım alanı sunan dresuar modülü seçeneği ile ihtiyacınız olan düzeni sunuyor

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL