• Geri dön

  • 2.081 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, Petra Koltuk Takımı’nın “Pati Dostu” özelliğini vurgulayan iletişim çalışmaları kapsamında “1 Petra 1 Hikaye” projesini hayata geçirdi. 1 Petra 1 Hikaye’nin ilk konuğu kedileriyle birlikte piyano başında çektiği videolarıyla milyonların beğenisini toplayan sanatçı Sarper Duman oldu.

Benzersiz tasarımlarıyla dokunduğu her mekânda fark yaratan Enza Home, evcil hayvan tırmalamalarına karşı dayanıklı, kolay silinebilir kumaş yapısına sahip Petra Koltuk Takımı’nın iletişim çalışmaları kapsamında “1 Petra 1 Hikaye” adlı bir projeye imza atıyor. Hayvan dostlarının konuk olarak kendi hikâyelerini anlattığı “1 Petra 1 Hikaye” sohbetleri, Enza Home’un sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.

1 Petra 1 Hikaye’nin müzisyen Sarper Duman’ın konuk olduğu ilk bölümü yayınlandı. 13 kedisiyle birlikte yaşayan ve onlarla çektiği videolarıyla kalpleri kazanan Sarper Duman, 1 Petra 1 Hikaye’de kedilerle olan dostluğunun nasıl başladığını, aynı evde 13 kedi ile yaşamanın ipuçlarını paylaştı. Evde, kedilerinin ev sahibi, kendisinin ise misafir pozisyonunda olduğunu gülerek anlatan Sarper Duman, “İnsanların hayvan sahiplenirken en çok korktuğu şey mobilyaların evcil hayvan tırmalamalarından zarar görmesi oluyor. Petra, pati dostu özelliği sayesinde insanların gönül rahatlığıyla hayvan sahiplenmesini sağlayacaktır” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL