• Geri dön

  • 810 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince akla ilk gelen markası Yataş Bedding, yeni doğanlara ne hediye alacağına karar veremeyenlere yeni Baby Shower Hediye Seti’ni öneriyor. Juno Yeni Doğan Bebek Yatağı, Dacron® Bebek Yorganı, Dacron® 95 Bebek Yastık ve Emzirme&Destek Minderi’nden oluşan Baby Shower Hediye Seti, bebek ve annelerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Dünyaya gelen her bebek kutlamayı hak ediyor. Yataş Bedding, yeni Baby Shower Hediye Seti ile bebekler ve annelerin ihtiyaçlarını karşılayan özel bir hediye seçeneği sunuyor. Özel kutusunda sunulan Baby Shower Hediye Seti’nde Juno Yeni Doğan Bebek Yatağı, Dacron® Bebek Yorganı, Dacron® 95 Bebek Yastık ve Emzirme&Destek Minderi yer alıyor. Baby Shower Hediye Seti içerisinde yer alan Juno Yeni Doğan Yatağı, bebeklere rahat, ergonomik ve güven verici bir ortam sunuyor. Juno Yeni Doğan Yatağı, sağladığı hafif eğimli, yarı-fetal pozisyon ile bebekleri yatıştırmaya da yardımcı oluyor. Juno, ilk aylarda sıkça karşılaşılan bebeği rahatsız edebilecek uyum zorluklarının yaşamasına engel olmaya destek olurken, dengeli gelişmeyi destekliyor. Bebeği ideal ve doğru pozisyonda tutan karın bandıyla Juno, hareket özgürlüğünü engellemeden bebeği rahatlatıp sakinleştiriyor. Ayrıca bu bant, bebeğin beklenmeyen ilk hareketlerini engelleyerek zarar görmesini önleme amacıyla kullanılabiliyor. Mükemmel bir ergonomiye sahip Juno, yüksek baş bölgesi sayesinde yeni doğmuş bebeklerin en büyük sorunlarından biri olan reflüyü önler, doğal kafa şeklini korur.

Hem hijyenik hem rahat
Yeni doğan bebeklere hijyenik ve temiz bir uyku ortamı sağlamak isteyen ebeveynlerin tercihi Dacron® 95 Bebek Yorgan, 79 tel dokumalı %100 pamuk kumaşıyla en hassas bebek cildine bile nazik davranıyor. Özel elyafı sayesinde 95°C’de yıkanabilen tek yorgan olan Dacron 95 Bebek Yorgan, her yıkamada yüksek sıcaklıklara dayanıklı olan yapısıyla tüm bakterilerin temizlenmesini sağlıyor. Dacron® 95 Bebek Yastık ise iç dolgusundaki boncuk elyaf sayesinde bebeklerin başını en iyi şekilde destekliyor, yumuşak ve rahat bir uyku sunuyor. 95°C'de yıkanabilen Dacron 95 Bebek Yastık, böylece bebekler için hijyenik bir ortam sağlıyor. 79 tel dokuma kalitesine sahip %100 pamuklu kumaşa sahip Dacron 95 Bebek Yastık, ideal boyutları sayesinde yeni doğanlarda da kullanılabiliyor.

Anneler ve bebekler için rahatlık
Hem anneler hem bebekler için özel tasarlanan Emzirme&Destek Minderi, hamilelikten doğum sonrasına kadar her anda rahatlık sunuyor. Göğüs hizasında sağladığı konforla, emzirme sırasında bebeğin oturmasına yardımcı olan Emzirme&Destek Minderi bebeğin güvenli ve rahat bir pozisyonda dinlenmesine de imkan sağlıyor. %100 pamuk kumaşı sayesinde terlemeyi önlerken, zarif desenleriyle çok şık görünüyor.

Yeni doğan bebekler için en güzel hediye Baby Shower Hediye Seti’ne tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL