• Geri dön

  • 2.858 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Benzersiz tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan Yataş Bedding’in 2021 Renkli Ev Tekstili Koleksiyonu, şıklığı ve zarafetiyle baş döndürüyor.

Birbirinden zarif ürünlerden oluşan ev tekstili koleksiyonlarıyla dikkat çeken Yataş Bedding, özgün tasarımların yer aldığı 2021 Renkli Ev Tekstili Koleksiyonu ile yatak odalarına benzersiz bir şıklık kazandırıyor. Yataş Bedding tasarım ekibinin hazırladığı kır yaşamının doğallığını, modern ve minimalist tasarım yaklaşımını, geometrik desenlerin enerjik etkisini bir arada sunuyor.

Yataş Bedding 2021 Renkli Ev Tekstili Koleksiyonu’nun en şık parçalarından biri olan Sora 8 Parça Set, dingin renk kombinasyonuyla yatak odalarında huzur dolu bir atmosfer yaratıyor. Romantik çiçek desenleri ve yumuşak renk tonlarının kullanıldığı Sora, ipeksi dokunuşuyla şıklığı ve rahatlığı buluşturuyor. Somon ve vizon olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Sora 8 Parça Set; çift kişilik nevresim, çarşaf, 2 adet volanlı yastık kılıfı, yatak örtüsü ve 2 adet yatak örtüsü yastık kılıfı ve koltuk şalından oluşuyor.

Etta 8 Parça Set ise dingin ve romantik bir tarzın yatak odalarındaki yansıması oluyor. Monokrom renk kombinasyonu ile yalın bir şıklığa sahip Etta, rafine tarzıyla göz alıyor. Etta 8 Parça Set çift kişilik nevresim, çarşaf, 2 adet volanlı yastık kılıfı, yatak örtüsü ve 2 adet yatak örtüsü yastık kılıfı ve triko battaniyeden oluşuyor.

Yataş Bedding 2021 Ev Tekstili koleksiyonu Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresindeki satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL