• Geri dön

  • 1.105 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, evcil hayvan tırmalamalarına karşı dayanıklı, kolay silinebilir kumaş yapısına sahip Petra Koltuk Takımı ile hem sizin hem de hayvan dostlarınızın rahatını düşünüyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü pati dostu ürünleriyle kutluyor. Hayatımızın vazgeçilmezi olan sevimli dostlarımız koltuklarımızı tırmalayarak zarar görmesine neden olabiliyor. Enza Home, “pati dostu” koltuk takımı Petra ile tırmalama ve yırtılmalara karşı dayanıklı pati dostu kumaşı sayesinde evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Fonksiyonelliğiyle de dikkat çeken Petra Koltuk Takımı, geniş oturum alanını hem estetik hem de ergonomik olarak tamamlayan sırt minderleri ve kol kısmında yanlara doğru farklı açılarda kademeli olarak hareket eden mekanizmayla ekstra konfor sunuyor. Petra Koltuk Takımı’nın 3’lü koltuk ve 2’li koltuk modülleri, minderleri kaldırıldığında geniş ve rahat bir yatağa dönüşüyor. 3’lü koltuk modülünde bulunan wireless ve USB akıllı şarj olmak üzere iki farlı şarj ünitesi ise gündelik hayatı kolaylaştıran çağdaş bir kullanım deneyimi yaşatıyor.

Yüksek ayak formuyla temizlik kolaylığı da sağlayan Petra Koltuk Takımı’nın hem koltuk hem de berjerlerinde füme ve ceviz olmak üzere 2 farklı ayak renk seçeneği bulunuyor. Berjer için ise ahşap ve metal ayak olmak üzere modern stilde 2 farklı tasarım alternatifi sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL