• Geri dön

  • 2.569 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding’in günümüz çizgilerini yansıtan baza ve başlıkları, şık tasarımlarıyla yatak odalarının odak noktası oluyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, birbirinden şık baza ve başlıklarla yatak odalarına zarafet katıyor. Yataş Bedding’in baza koleksiyonunda yer alan Lento Baza, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Geniş iç hacmiyle ekstra depolama alanı yaratan Lento Baza, yatak odanızda aradığınız düzeni sağlıyor. Kumaş, deri, kadife ve keten kumaş alternatiflerine göre çeşitlenen farklı renk seçenekleriyle zengin bir görsel tarz ortaya koyuyor. Tasarımına özel yüksek ayak yapısı ise bazanın yerini değiştirmeden temizlik olanağı verirken, robot süpürge ile kullanıma da imkân sağlıyor.

Özel dikey çizgi desenleri dikkat çeken Liven Başlık, yatak odalarına modern ve göz alıcı bir dokunuş katıyor. Kumaş, deri, kadife ve keten kartela seçenekleri ile renk alternatifleri bulunan Liven Başlık, zengin tasarım detaylarıyla öne çıkıyor.

Klasik tasarım detaylarını modern bir yorumla sunan Giona Başlık, zarif tasarımını zenginleştiren kapitone detaylarıyla yatak odalarına etkileyici bir dokunuş katıyor. Giona Başlık, kadife ve kumaş alternatifleriyle modern ve klasik tarzı buluşturan kombinasyonlar yaratıyor.

Lucio Başlık, modern tasarım çizgisini şık bir detay olarak tamamlayan kapitone uygulamasıyla yatak odalarına sofistike bir zarafet katıyor. Estetik görünümünü zenginleştiren deri, dokuma ve kadife kumaş alternatifleri ile benzersiz kombinasyonlar oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Yalın ve net çizgisini klasik tasarım detaylarıyla yorumlayarak etkileyici bir estetik görünüm sunan Montrel Başlık ise tasarıma özel bir dokunuş katan kapitone uygulamasını kadife ve keten kumaş alternatifleri ile tamamlayarak şık ve güçlü bir etki yaratıyor.

Yataş Bedding’in yatak odalarını değiştiren başlık ve bazaları Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL