• Geri dön

  • 1.371 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan Puffy, Babalar Günü kampanyası kapsamında Elegant Prime Pocket Yaylı Yatak, Relax 7/24 Bamboo RP Pocket Yaylı Yatak, Ergoflex Yaylı Yatak ve Visco Super Comfort Sünger Yatak’ta 1.742 TL’den başlayan fiyatlarla babalarımıza iyi uyku deneyimi sunuyor.

Puffy web sitesi ve pazaryerlerinde geçerli Babalar Günü kampanyası 12-18 Haziran tarihlerinde satışa sunulacak.

Sizler de babalarınıza özel bir hediye arayışındaysanız, yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan Puffy’nin 12-18 Haziran tarihleri arasındaki “Babalar Günü” kampanyası tam size göre. Kaliteli ve rahat uyku deneyimi sunan Elegant Prime Pocket Yaylı Yatak, Relax 7/24 Bamboo RP Pocket Yaylı Yatak, Ergoflex Yaylı Yatak ve Visco Super Comfort Sünger Yatak modelleri 1.742 TL’den başlayan fiyatlarla iyi uykuyu babalar için ulaşılabilir hale getiriyor.

Elegant Prime Pocket yaylı yatak ile mükemmel bel ve omurga desteği

Babalarımıza iyi bir uyku deneyimi sunmak için Puffy tarafından geliştirilen, Elegant Prime Pocket yaylı yatak birbirinden bağımsız çalışan özel pocket yay sistemi sayesinde eşlerin, uyku esnasında birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini önlüyor. Pocket yaylarıyla birlikte vücut basıncını dengeleyen VZS teknolojisi sayesinde vücudunuzun yatağa ağırlık verdiği özellikle bel ve omurga bölgesine doğru basıncı uygulayarak ideal desteği vererek babaların vücudunu rahatlatmakla kalmıyor aynı zamanda gün içindeki yorgunluğu da azaltmaya yardımcı oluyor. Bunlara ek olarak, Elegant Prime yatak, içeriğindeki Fresche® teknolojisiyle alerji riskini ve kötü koku oluşumunu önleyerek hijyen dolu uzun yıllar temizce kullanmasına da imkan veriyor. Ayrıca, akıllı malzeme ve tasarım ödüllü Adaptive teknolojisi, nemi yüzde 67'ye varan oranda daha fazla dağıtıp, yüzde 25'e varan oranda daha hızlı buharlaştırarak, vücut yapısına uygun klima etkisi yaratıyor.

Pocket Yay Teknolojisiyle Uzun Yıllar Rahat Uykular

Relax Bamboo 7/24 yatak içerisinde bulunan 724 adet pocket yay sayesinde vücudun farklı bölgeleri için destek sağlayarak babalarımıza ekstra rahat uyku ortamı sunuyor. Relax Bamboo 7/24 yataktaki No-Turn teknolojisi sayesinde yatağı hiç çevirmeden uzun süre kullanılabilmesinin yanı sıra kumaşında kullanılan; bambu ağacından elde edilmiş, nefes alan, koku yapmaz, özelliğiyle de babalarımıza ferah ve rahat bir uyku sağlıyor. Roll Pack tasarımı sayesinde klasik yataklardan daha hızlı sevk edilen Relax Bamboo 7/24 yatak, evinize teslim edildikten sonra kolay kurulumu ile de babalarımıza kullanımı için hazır hale getiriliyor.

Ergoflex Yaylı Yatak yorgun uyanmanın önüne geçiyor

Puffy’nin babaların gün boyu yorgunluklarını bir nebze de olsa üstlerinden atmaları için ürettiği Ergoflex Yaylı Yatak, Aloe Veralı kumaşı sayesinde gün boyu kaybedilen enerjinin uyku sırasında tekrar kazanılmasını sağlıyor. Ergoflex Yaylı Yatak bünyesindeki DHT yayların oluşturduğu sert yüzeyi sayesinde uyku esnasında terlemeyi önlemeye yardımcı olurken, babalara rahat bir uyku deneyimi sağlıyor.

Visco Super Comfort Sünger Yatak sağlıklı kas gelişimini destekliyor

Visco Super Comfort Sünger Yataklar, vücudunuzun şeklini alıp basıncı azaltarak kas gelişimini destekleyen, ısı değişimlerinde formu bozulmayan son teknoloji Visco hafızalı süngeri, babaların omurgalarının doğal eğrisini korumaya yardımcı oluyor. Ayrıca çıkarılabilir ve yıkanabilir üst kılıfı sayesinde her zaman temiz kalmasına imkan veriyor. Siz de babalarınıza en özel hediyeyi vermek isterseniz, Puffy’nin Babalar Günü Kampanyasını kaçırmayın! Puffy’nin Babalar Günü kampanyasına www.puffy.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL