• Geri dön

  • 740 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince akla ilk gelen markası Yataş Bedding, sağlıklı ve iyi bir uykunun yolunun doğru yataktan geçtiğini hatırlatıyor. Yatağın omurganızı doğru şekilde desteklemesinin önemli olduğunun altını çizen Yataş Bedding, doğru yatak seçiminin ipuçlarını paylaşıyor.

Beden ve ruh sağlığımız için sağlıklı ve kaliteli bir uyku önemli bir rol oynuyor. Konforlu ve sağlıklı bir uykunun sırrı ise doğru yatak seçiminde yatıyor. Yatak seçimi yaparken omurganızı doğru bir şekilde destekleyen, ortopedik yatakların tercih edilmesi gerektiğinin altını çizen Yataş Bedding, “Doğru yatak nasıl seçilir” soruna yanıt veriyor.

Yatak seçiminde ilk adım ihtiyaçlarınızı belirlemekten geçiyor. Bel, boyun ve sırt ağrılarınız varsa yatağın vücudu desteklemesi, bedenin doğal omurga eğrisine uyum sağlaması gerekiyor. Konfor pedi bulunan ürünler ise son derece yumuşak bir dış yüzeye sahip olduğu için uyku kalitesini arttırmaya yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra vücudun şeklini alan yüzeylere sahip yatak çeşitleri ise sırt üstü, yüz üstü veya yan şekilde yatarak rahatça dinlenebilmenizi sağlıyor. Eşiniz yatakta sık sık dönüyor, uykunuzun bölünmesine neden oluyorsa hem sert hem de yumuşak noktaları bir arada içeren, kişiye özel konfor sunan yatak modellerini tercih edebilirsiniz. Bu yataklar eşlerin dönüş hareketlerinden etkilenmeyi minimize eden yayları ile çiftler için ideal bir uyku ortamı sunuyor.

Ekstra Bel ve Omurga Desteği Olan Yataklar ile Kesintisiz Uyku

Terleme sorunu yaşıyorsanız, uyku sıcaklığını her mevsim ideal seviyede tutan yatak modellerine ihtiyacınız vardır. Yazlık, kışlık çift taraflı kullanımı olan yataklarda doğal pamuk ve yün etkisi vücut ısısını dengelemeyi kolaylaştırarak, uykunuzun bölünmesini engelliyor. Kendinizi hem rahat hem de ferah hissetmek için örme kumaş teknolojisinden yararlanılan ve aloe vera içeriğine sahip olan modelleri deneyebilirsiniz. Alerji sorunlarınız varsa hijyenik yatak modellerini tercih ederek kaliteli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ekstra bel ve omurga desteği veren yatak modelleri ile sizin için en doğru konforu hissedebilir. Ağrılara bağlı uyku bölünmeleri engellenerek kesintisiz bir uykunun keyfini sürebilirsiniz.

Smart Match ile yatak seçimi daha kolay

Yataş Bedding, birbirinden farklı ihtiyaçlara yanıt veren yatakların yanı sıra doğru yatağı nasıl seçeceğini bilemeyenler için Doğru Yatak Bulma Sistemi Smart Match uygulamasını sunuyor. Yataş Uyku Laboratuvarı tarafından hazırlanan Smart Match ile kişinin uyku alışkanlıkları, vücut tipi, uyku problemlerine göre kişiye en uygun yatağın belirlenmesini sağlıyor.

Aradığınız doğru yatağı Kasım ayı boyunca indirimli fiyatlarla tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL