• Geri dön

  • 1.813 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home’un en yeni ürünlerinden biri olan Milos Koltuk Takımı, şıklığıyla olduğu kadar benzersiz konforuyla da fark yaratıyor. Yumuşak dokulu kumaşı, geniş kol tasarımı ve kuş tüyü dolgulu sırt bölümüyle son derece rahat olan Milos Koltuk Takımı’nın 3’lü ve 2,5’lu modüllerinde bulunan baş mekanizması ise ekstra baş ve boyun desteği sağlıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home koleksiyonuna yeni eklenen Milos Koltuk Takımı, rafine ve çağdaş çizgisi, yalın tasarımı ve yüksek konforuyla yaşam alanlarına eşsiz bir dokunuş sağlıyor.

3’lü koltuk, 2,5’lu koltuk ve berjer modüllerinden oluşan Milos Koltuk Takımı, kolay silinebilir kumaş özelliğiyle dikkat çekiyor. Yumuşak kumaş uygulaması, geniş kol tasarımı ve yüksek konforlu sünger uygulaması ise benzersiz bir kullanım deneyimi yaşatıyor.

Koltuk modüllerinde bulunan ve yukarı doğru hareket edebilen baş mekanizması ekstra konfor arayışına son veriyor. Berjerin çağdaş tasarımını kusursuzca tamamlayan siyah ahşap ayağı nitelikli bir görsellik sunarken yumuşak dokulu kumaşı, geniş kol tasarımı ve kuş tüyü dolgulu sırt bölümüyle ergonomik oturum konforu yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL