• Geri dön

  • 3.007 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, modern ve çarpıcı bir tasarıma sahip Greeny Serisi ile evlere zarafeti taşıyor.

İyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı olduğu fikrinden yola çıkan Divanev, Greeny Serisi ile modernizmin ihtişamıyla yaşam alanlarında büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. Yeşilin en güzel tonlarını taşıyan Greeny Yemek Odası ile lüks ve konforun büyüleyici birlikteliğini yaşatan Greeny Koltuk Takımı, hayranlık yaratan bir şıklığa sahip…

Zarif ve akıcı hatları, incelikli detaylarıyla göz alan Greeny Koltuk Takımı, konfordan da ödün vermiyor. Rahat oturumu, ergonomik sırt yapısıyla olduğu kadar şık tasarımıyla da fark yaratan Greeny Koltuk Takımı, iki farklı kumaş kategorisinde 10 farklı kumaş seçeneği sunarak her zevke hitap ediyor. Ceviz ve antrasit renkte üç farklı ayak model alternatifi de bulunan Greeny Koltuk Takımı, zengin kumaş ve kırlent uygulamalarıyla salonunuzu güzelleştiriyor. Greeny Koltuk Takımı’nın 3’lü, 2,5’lu ve berjer modüllerini tamamlayan bir de konforlu bir pufu bulunuyor.

Antrasit ve yeşil renklerin harmonisiyle benzersiz bir şıklığa sahip Greeny Yemek Odası Takımı, ince düşünülmüş detaylarıyla dikkat çekiyor. Yeşil renkte lake boyalı konsol kapakları, çizgisel desen uygulamaları ve altın renkte yalın kulp tasarımıyla modern bir dekorasyon anlayışı sunuyor. Vitrin içerisinde kullanılan LED aydınlatma uygulaması, konsoldaki özel kaşıklık bölmesi gibi detaylar ise fonksiyonelliğe vurgu yapıyor. Greeny Yemek Odası Takımı, seriye özel ahşap ayaklı sabit ve açılır masa alternatifiyle en kalabalık misafirlerinizi bile rahatça ağırlamanıza yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL