• Geri dön

  • 3.514 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home’un yeni koltuk serisi Enlarge koleksiyonunda yer alan Carino Koltuk Takımı, yaşam alanlarına modern bir dokunuş yapıyor. Hem şık bir koltuk hem de geniş bir yatak olan Carino, fonksiyonelliğiyle de öne çıkıyor.

Çağdaş dekorasyon anlayışını yeni bir solukla yorumlayan Enza Home’un “Hem şık bir koltuk hem geniş bir yatak” sloganıyla tüketicilerin beğenisine sunulan yeni serisi Enlarge koleksiyonunda yer alan Carino Koltuk Takımı, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Konforlu oturumuyla herkese rahatlık vadeden Carino Koltuk Takımı, Enza’ya özel kolay açılır-kapanır yatak mekanizması sayesinde geniş bir yatağa da dönüşebiliyor. Benzer koltuklarda yatak ölçüsü 110x180 cm iken Carino’nun 3’lü koltuğu 150x197 cm yatağıyla iki kişinin rahatça uyuyabileceği bir alan sunuyor. 2’li koltukta ise yatağın boyu 150x162 cm…

Dekoratif detaylarıyla son derece şık görünen Carino Koltuk Takımı, 3’lü ve 2’li koltuklarda geniş yatağının yanı sıra ekstra depolama alanı sağlayan sandık özelliğiyle de dikkat çekiyor. Carino Koltuk Takımı’nın 3’lü yataklı koltuk, 3’lü koltuk, 2’li yataklı koltuk ve berjer olmak üzere dört farklı modülle farklı ihtiyaçlara yanıt veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL