• Geri dön

  • 2.574 Görüntülenme

  • 340 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup’un herkesi hayal ettiği iyi uykuyla buluşturmak için yola çıkan yeni markası Puffy’nin beyaz ev tekstili koleksiyonunda yer alan yorganlar, kış aylarında sizi sıcacık sararak rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Türkiye’de “yatak” denince ilk akla gelen firmave uyku konusunda yılların tecrübesine sahip Yataş Grup’un yeni markası Puffy’nin beyaz ev tekstil koleksiyonunda yer alan, her bütçeye uygun yorganlar, insan sağlığı ve rahatı için en uygun dolgu malzemeleri ve kaliteli kumaşlarla üretiliyor, uyku kalitesini artırıyor. Bu ürünlerden biri olan Dulcet Yün Yorgan, yüksek hava geçirgenliğe sahippamuk kumaşı ve hafif bir yapıya sahip özel yün dolgusuyla sıcak, doğal ve sağlıklı bir uyku arayanlara hitap ediyor.Sıcaklığı homojen olarak dağıtarak ideal uyku sıcaklığını oluşturuyor. Üstelik uyku sırasında vücudun nefes almasını sağlayarak nem dengesini koruyor.

Luce Kaz Tüyü Yorgan, hem çok yumuşak hem sıcacık… Hidroskopik özelliğiyle vücudun nem almasını sağlayarak vücut ısısını dengeliyor ve terletmiyor,formunu da uzun yıllar koruyor. Ayrıca diğer dolgu malzemeleri ile karşılaştırıldığında iki kat daha fazla ısı koruma gücüne sahip olan Luce Kaz Tüyü Yorgan, hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Adeta bir koza gibi sizi sıcacık saran Corbell Yorgan, nefes alabilir doğal pamuk kumaşı ile vücudun nem dengesini koruyor, terlemeyi önlüyor. Silikonize elyaf dolgusu sayesinde sıcak, konforlu ve yumuşak bir kullanım deneyimi sunan Corbell Yorgan, makinede yıkanabilme avantajıyla temizlik kolaylığı da sağlıyor.

Elyaf dolgusunun sağladığı hafif ve kabarık yapısıyla maksimum rahatlık sağlayan Semmy Yorgan ise yumuşak dokusuyla konforlu ve sıcak bir uyku vaat ediyor. Makinede yıkanabilen Semmy Yorgan, kışın sıcak, yazın serin bir uyku sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL