• Geri dön

  • 908 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, dünya mobilya sektörünün nabzını tutan High Point Fuarı’nda Enza Home Tasarım Ekibi’nin özgün tasarımları ile dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan ürünlerden oluşan Visions Koleksiyonu’nu sektör profesyonelleri ve tasarım tutkunlarıyla buluşturacak.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, dünyanın en büyük mobilya sektörü fuarı olan ve ABD Kuzey Karolina’da düzenlenen High Point Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yıl da katılacak. 14-18 Ekim günleri arasında gerçekleşecek fuar, sektör profesyonelleri, mimarlar, tasarımcılar ve tasarım tutkunlarını buluşturacak. Fuarda Enza Home Tasarım Ekibi’nin özgün tasarımları ile dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan ürünlerden oluşan Visions Koleksiyonu’nu tanıtacak. Ayrıca Yataş Bedding de bir showroom ile fuarda yer alacak.

Enza Home’un tasarım odaklı, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Enza Home Pazarlama Direktörü Evren Şen, “1976 yılından bu yana milyonların yaşamına değer katarak 46'dan fazla ülkeye estetik ve ulaşılabilir tasarım çözümleri sunuyoruz. Modern, işçiliği öne çıkan, işlevsel ve ödüllü tasarımlar hayata geçirmek için dünyanın dört bir yanından önde gelen ve ödüllü tasarımcılarla iş birliği yapıyoruz. ABD pazarı bizim için ayrı bir önem taşıyor. Tüketici ihtiyaçlarını ve pazarın taleplerini iyi bir şekilde analiz ederek buraya özel ürünler sunmaya özen gösteriyoruz. ABD pazarında başarılı olabilmek için mobilya sektörünün kalbinde yer almak gerekiyor. Biz de kendi depomuz ve lojistik ağımızla operasyonel verimlilik sağlıyoruz. Bu fuarın da gerek tasarımlarımız gerekse kalitemizi göstermek için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL