• Geri dön

  • 2.986 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Zengin desen ve renk seçeneğine sahip ev tekstili koleksiyonuyla fark yaratan Yataş Bedding, Pink Soul ve Lavender Frost serileriyle doğanın en güzel renklerini ve desenlerini yatak odalarına taşıyor. Baharın en güzel renklerinden pembenin tatlı dokunuşunu hissettiren Pink Soul ve lavantanın içimize işleyen huzur veren kokusundan ilham alan Lavender Frost Serileri, evini güzelleştirmek isteyen herkese hitap ediyor.

Ev tekstili koleksiyonlarında özgün tasarımları, zengin desen ve renk seçenekleriyle dikkat çeken Yataş Bedding, Pink Soul ve Lavender Frost Serileri ile doğanın huzur veren dokunuşunu yatak odalarına taşıyor. Her iki seride de zarafeti, şıklığı ve kalitesiyle dikkat çeken nevresim takımından yatak örtüsüne birbiriyle uyumlu birçok ürün bulunuyor.

Pink Soul Serisi, doğanın pembe renkle buluşmasından yola çıkarak hazırlandı. Seride çiçek desenlerinin güzelliği tasarıma zarafet katıyor. Yatak odalarına seçkin bir atmosfer katan Pink Soul Serisi’ndeki tüm ürünler, adeta rahatlığa ve dinginliğe davet ediyor. Serinin ürünleri arasında Gloria Saten Nevresim Takımı, Nora-Yeşil Nevresim Takımı, Yasmin Nevresim Takımı, Nadia-Bej Çoban Dikişli Yatak Örtüsü,Lava-Bej Çoban Dikişli Havlu, Lavandin Pembe Koltuk Şalı ve Lovel Kadife Dekoratif Yastık yer alıyor.

Lavantanın sakinleştirici kokusundan esinlenerek hazırlanan Lavender Frost Serisi ise sizi günün yorgunluğunu üzerinizden atmaya çağırıyor. Beyaz, lavanta, bej ve yeşilin en güzel tonlarının harmanlandığı seri, yalınlığın tasarıma kattığı şıklığını gözler önüne seriyor. Serinin ürünleri arasında Liya Percal Nevresim Takımı, Genma Nakışlı Nevresim Takımı, Lenka Nevresim Takımı, Nadia-Mor Çoban Dikişli Yatak Örtüsü, Lava-Mor Çoban Dikişli Havlu, Lavandin Mor Koltuk Şalı ve Baskılı Dekoratif Yastık yer alıyor.

Pink Soul ve Lavender Frost Serileri tüm Yataş Bedding mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL