• Geri dön

  • 614 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde yenilikçi markası Yataş Bedding, 2024 yılında ev tekstilinde öne çıkacak akımları paylaştı. 2024’te yatak odalarına turuncudan okyanus mavisine, hardal sarısından bordoya zengin bir renk skalasında yumuşak tüylü dokuların, kadife, saten, transparan kumaşlar girecek. Dekoratif yastıklarda ve nevresimlerde özel nakışlar göze çarparken, floral desenler, çiçek ve yapraklarla doğa adeta yatak odalarına taşınacak.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, 2024 ev tekstili trendlerini açıkladı. 2024 yılının renkleri turuncu tonları, parlak kırmızı, lime rengi, pamuk şeker pembesi, mürdüm, okyanus mavisi, hardal sarısı, bordo ve sıcak kahve tonlarının olacak. Yatak odalarında İskandinav ve Akdeniz stili en sık rastlanan tarzlar olarak öne çıkacak.

Desenlerde safari teması, orman temaları, muz yaprakları, floral desenler, ince eskiz çiçekler, geometrik ve dalgalı formlar sıkça karşımıza çıkacak. Yumuşak tüylü dokular, kadife, kaşmir dokular, tencel ve bambu kaliteler, buklet kumaşlar, organik ve müslin kaliteler öne çıkarken; bambu, tencel, organik ve müslin, kadife, saten, transparan kumaşlar en popüler kumaşlar olacak. Dekoratif yastıklarda ve nevresimlerde özel nakışlar kullanılacak. Organik ürünlerin yükselişine şahit olacağız. Yataş Bedding koleksiyonunda ise Triola, Coverme, Charme, Co-mic, Infinity yeni nesil çeyiz grupları ve wellsoft, nano jel yorganlar ön planda olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL