• Geri dön

  • 2.935 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Her alanda, modern, şık ve modüler tasarımlar yükselişe geçmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, iç mimaride büyük önem taşıyan mobilyalar yaşam alanlarının atmosferini oluştururken, her zevke ve dekorasyona uyumlu modeller de dekorasyonun vazgeçilmez ögeleri arasında yer alıyor. Modern tasarımlarıyla, yenilikçi çözümler üreten CVK Mobilya, TV üniteleri ve yemek takımları ile dekorasyonunuza uygun şekilde yerleştirebileceğiniz ürünleri ile göz dolduruyor.

Kaliteli ve sağlam yapılarıyla estetik görünümünü uzun yıllar koruyan Lima takım, sevdiklerinizle birlikte vakit geçireceğiniz yaşam alanlarına modern ve şık tasarımıyla canlılık kazandırıyor. Dekorasyonunuza uygun şekilde yerleştirebileceğiniz modüller de, bir arada kullanılan farklı malzemeler ile göz dolduruyor. Her model, kendine has tasarım özellikleriyle öne çıkarak yaşam alanlarınızın atmosferini yeniliyor.

Televizyonunuzu ön plana çıkaran tasarımların yanında farklı kullanım imkanları sunan TV ünitesi, dekoratif eşyalarınızı sergileyebileceğiniz bir vitrine dönüşüyor. Bunun yanında raf, dolap ve vitrin seçenekleri sunan tasarımlar, alternatif kullanım alanlarıyla evinizi şık ve fonksiyonel bir hale bürüyor. Kitaplarınız, kristal eşyalarınız ve daha pek çok ev eşyasını bir arada saklama kapasitesine sahip modeller, hem salon hem de yemek odalarınıza uyum sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL