• Geri dön

  • 2.267 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Üstün uyku teknolojilerini, incelikli bir el işçiliğiyle buluşturan Yataş Bedding King Master Hand Made yatak, kişiye özel konfor sunarak benzersiz bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding’in Hybrid serisinde yer alan King Master Hand Made yatak, size aradığınız konforlu uyku ortamını sağlıyor. İncelikli bir el işçiliğine sahip King Master Hand Made yatak, üstün uyku teknolojilerini de bir arada sunuyor. Alt yüzeyinde yer alan ve fark yaratan ayar aparatları sayesinde yatak sertliğini ayarlama imkanı verirken aynı yatak yüzeyinde kişilere ayrı ayrı rahatlık vadediyor.

King Master Hand Made yatağı içeriğindeki Hi-Low yaylar ise vücut ağırlığını minimalize ederek omurgaya olan baskıyı azaltıyor. Böylece vücudun ideal bir biçimde dinlenmesini ve kendini yenilemesini sağlıyor. Sadece 2 cm yüksekliğinde, 3 cm çapında dünyanın en küçük pocket yaylarından oluşan Posturflo HD yaylar ise vücudun yatağa temas eden tüm basınç noktalarını anında algılayarak mükemmel bir şekilde destekliyor. Esnek ve nefes alan yapısıyla, vücudu sararak kan dolaşımını hızlandırıp daha iyi dinlenmeye yardımcı oluyor.

Şık saten dokuma kumaşıyla dikkat çeken King Master Hand Made yatak, kauçuk ağacı özünden elde edilen doğal lateks katmanı sayesinde vücuttaki fazla basıncı en aza indirerek ve omurga şeklini koruyarak kişisel vücut profiline göre özel destek sunuyor. Eşlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden rahatsız olmasını önleyen Free Zone teknolojisi ise özellikle çiftler için en uygun uyku ortamını yaratıyor.

Yataş Bedding’in yatakları ve yatak odalarına ilham veren başlık, baza ve tamamlayıcı aksesuarlarına Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tradresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL