• Geri dön

  • 2.487 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde yenilikçi markası Yataş Bedding, yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere özel yatak-bazlık-baza setlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, okula dönüş döneminde öğrenciler için birbirinden rahat ve şık yatak-baza-başlık setlerini indirimli fiyatlarla sunuyor. 15 Eylül kadar sürecek kampanya ile yatak, baza ve başlık setlerinde avantajlı fiyatlar öğrencileri ve ebeveynlerini bekliyor.

Özel hazırlanan Nova ve Loris Öğrenci Setleri; Silver Therapy yatak, başlık olarak ise Nova ve Loris başlıklarla sunuluyor. Baza ürün grubunda ise isteyen Somni sandıklı baza ile yüksek ayaklı sandıklı Lento bazayı tercih edebiliyor. Öğrenci setlerinin farklı renk ve ölçü alternatifleri de bulunuyor. Yatak-baza-başlıktan oluşan öğrenci setleri, 4.690 TL’den başlayan fiyatlarla Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresindeki satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL