• Geri dön

  • 2.804 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Global bir marka olma hedefiyle yurtdışında güçlü bir mağaza ağı kurmak için çalışmalarını sürdüren Yataş Grup, Somali’nin başkenti Mogadishu’da ilk mağazasını açtı. Yataş Grup, Somali’nin ilk mobilya mağazası olma özelliğini de taşıyan Enza Home mağazası ile Somalili tüketicileri Enza Home kalitesiyle tanıştırmayı ve onların sevdiği markalar arasında girmeyi hedefliyor.

Yatak, ev tekstili ve mobilya sektörünün yenilikçi ve öncü markası Yataş Grup, yurtdışındaki mağazalaşma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Grup, bu çerçevede Somali’nin başkenti Mogadishu’da ilk Enza Home mağazasını açtı. Somali’deki ilk mobilya mağazası olma özelliğini de taşıyan Enza Home mağazasının açılışına Somali Ticaret Bakanı H.E ENG. Abdullahi Ali Hassan, Somali Büyükelçisi Vekili İsmail Emre Kosif, Somali Ticaret Odası Başkanı Mohamed Abdikarin Gabeyre, Mogadishu Belediye Başkan Yardımcısı Omar Ali Abdi, Yataş Grup Uluslararası Satışlar Bölge Yöneticisi Ebru Alkan ve Uluslararası Mimari Grup Yöneticisi Tansel Çakır katıldı. Somali Enza Home mağazasının açılışıyla, Grubun yurtdışındaki satış noktası sayısı da 96’ya ulaştı.

Yataş Grup, Somali’deki ilk mağazasıyla Somalili tüketicileri Enza Home kalitesiyle tanıştırmayı ve onların sevdiği markalar arasında girmeyi hedefliyor. Somali pazarında yeni yatırımlarla gücünü daha da artırmayı amaçlayan Yataş Grup olarak dünyanın içinde bulunduğu zorlu sürece rağmen yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyor. Grup, yılsonuna kadar birçok ülkede açacağı yeni mağazalarla yurtdışındaki toplam mağaza sayısını 100’ün üzerine ulaştırmayı hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL