• Geri dön

  • 2.986 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, modern ve romantik çizgiler taşıyan Eva Serisi ile yaşam alanlarında büyüleyici bir atmosfer yaratıyor.

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev, dingin renkleri ve estetik tasarımıyla göz alan Eva Serisi ile zarafeti evinize taşıyor. Oturma odalarınıza şıklığı getiren Eva Koltuk Takımı, modern ve romantik çizgileriyle dikkat çekiyor. Son derece konforlu bir oturuma sahip Eva Koltuk Takımı, 3’lü koltukta yatak olabilme özelliğiyle misafirlerinizi de rahatça ağırlamanıza imkân veriyor. Eva Koltuk Takımı’nın seriyle uyumlu ceviz veya beyaz renkte konik ayak tasarımı, görüntüyü mükemmel bir biçimde tamamlıyor. Eva Koltuk Takımı’nın 3’lü ve 2,5’lu koltuk seçeneklerinin yanı sıra özel desenli renklere sahip berjeri de bulunuyor.

Karamel ve inci renklerinin göz alıcı uyumunu yansıtan Eva Yemek Odası, romantik tarzını zengin görselliğiyle bütünlüyor. Konsol ve vitrinde kullanılan özel tasarım ışıltılı kulplar, altın rengi pabuç uygulanan ayaklar, vitrin içerisinde aydınlatma uygulaması, kaşıklık bölmesi gibi incelikle düşünülmüş detaylarıyla göz dolduran Eva Yemek Odası, floral formdaki aynasıyla da kullanıldığı alana derinlik katıyor. Eva Yemek Odası’nın farklı zevklere ve ihtiyaçlara yanıt veren açılır ve sabit iki farklı yemek masası, geniş ve dar vitrin ile iki farklı sandalye seçeneği bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL