• Geri dön

  • 1.406 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus toptancı bayileri ile Frankfurt’da buluştu!
Buderus toptancıları Frankfurt‘da 25-27 Ekim tarihlerinde bir araya geldi. İş ortakları ile; 2017 yılını değerlendirilirken, 2018 yılına dair stratejiler de paylaşıldı.

Buderus iş gezisinin bu seferki durağı Almanya’nın Frankfurt şehri oldu. Frankfurt Lollar’da bulunan Buderus fabrikası ziyaret edilerek, çalıştaylar ile 2017 yılındaki başarılar ve 2018 yılının geri kalanı için stratejiler değerlendirildi. 2 gece, 3 gün süren seyahatte Heidelberg gibi tarihi mekanları ziyaret eden iş ortakları keyifli dakikalar yaşadı. Çalıştaylar ve çeşitli takım çalışmalarıyla renklenen seyahat programı keyifli bir gala yemeğinin ardından sona erdi.

Buderus toptancıları ile karşılıklı fikir alışverişi yapma imkanı buldu!
Buderus yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen seyahatte, üyeler pek çok konuda yöneticiler ile fikir alışveriş bulunma şansını yakaladı. Buderus fabrikası ziyareti ile ürünler ve üretim hakkında detaylı bilgiler alan iş ortakları, şehir merkezinde gerçekleştirilen aktiviteler ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

Davetliler, yoğun iş temposuyla geçen bir yılın yorgunluğunu birlikte atarken, aynı zamanda Buderus‘un üretim alanındaki yetkinliklerini ve sektördeki son trendleri de hakkında da bilgi sahibi oldular. Son gün gerçekleştirilen çalıştayla karşılıklı fikir alışverişi de yapılarak toplantı verimli bir şekilde sona erdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL