• Geri dön

  • 1.189 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 305 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji’nin Kombi Seçim Programı ile müşteriler evlerine en uygun Bosch kombi modelini hızlıca seçebiliyor ve montaj dahil paket fiyatları görüntüleyebiliyor.

Program aracılığıyla maksimum 2 saat içerisinde Bosch yetkili bayisi müşterinin kombi değişim talebi için teklif veriyor.

Bosch Termoteknoloji, evine uygun kombi arayışında olan müşterilerin hayatını kolaylaştıracak bir program geliştirdi. Müşterilerin evinin konum, büyüklük, ısınma altyapısı gibi bilgilerini programa girmesi ile kombi seçim algoritması aktive oluyor ve müşteriye en uygun kapasitedeki ürün modellerini montaj dahil maksimum paket fiyatları sunuluyor. Program sayesinde yerinde kombi değişimi süreci esnasında sürpriz fiyatlar ile karşılaşmasının önüne geçiliyor.

Platform üzerinden iletilen yeni kombi talepleri otomatik olarak müşteriye en yakın üç Bosch iş ortağına iletiliyor. Sisteme dahil olan ve dijital alanda yetkinlikleri belirli bir düzeye ulaşmış olan Bosch iş ortakları, bu platform üzerinden kombi değişim talebinde bulunan müşterilere maksimum 2 saat içerisinde geri dönüş sağlayarak müşterilerin ihtiyacına anında çözüm buluyor. Müşteriler bu platforma Bosch Termoteknoloji Türkiye resmi websitesinden ve sosyal medya hesaplarından direkt erişim sağlayabilecekler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL