• Geri dön

  • 1.322 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’ten Orta Doğu Partnerlerine Teknik Eğitim!

Bosch Termoteknik, Orta Doğu Bölgesi’ndeki iş ortakları için “Kazan İmalat ve Satış Tekniklerinde İleri Teknolojiler” konsepti ile 30 Ekim - 1 Kasım 2018 tarihleri arasında Dubai ofisinde kapsamlı bir eğitim verdi. Eğitimde, endüstriyel kazanlarda ileri seviye satış teknikleri konusuna odaklanıldı. 

Açılış konuşması Bosch Orta Doğu Genel Müdür’ü Volker Bischoff tarafından gerçekleştirilen etkinlik, Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat ve Satış Direktörü Mert Kalafatoğlu’nun sunumları ile devam etti.

Eğitimde; kazan üretimindeki trendler, enerji tasarrufu ipuçları, kazan uygulamalarında su arıtımının rolü, başarılı kurulumun koşulları ve kazan boyutlandırmasında optimum seçim gibi içeriklere yer verildi. İnteraktif oturumlarda ise iş ortaklarından gelen sorular yöneticiler tarafından yanıtlandı. Bununla beraber etkinliği eğlenceli kılmak ve eğitim içeriğini pekiştirmek adına küçük bir yarışma da düzenlendi. Yarışmayı kazanan ilk 3 katılımcıya sürpriz hediyeler verildi. Teknede gerçekleştirilen gala yemeği ve katılım sertifikalarının takdim edilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL