• Geri dön

  • 1.277 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla Bosch Ev Aletleri, Black Friday’e özel hazırladığı kampanya kapsamında yaşamı kolaylaştıran ürünleri indirimli fiyatlarla sunuyor. Kampanyada toz torbalı ve toz torbasız süpürgeler, blenderlar, mutfak makineleri, buhar istasyonlu ütü ve buzdolabı büyük indirim oranlarıyla yer alıyor.

İster torbasız ister torbalı %30 indirimli
SmartSensor Control sistemi ile konforlu ve güçlü bir temizlik sunan Serie 6 ProPower BGS41PRO Toz Torbasız Elektrikli Süpürgesi yıkanabilir HEPA hijyenik filtresi ile alerjik bireylerin kullanımı için idealdir. Kolay çıkarılabilen toz haznesine sahip toz torbasız süpürge SensorBagless™ teknolojisi sayesinde minimum bakım ile yüksek performans sunuyor.
Sevimli dostların geride bıraktığı tüyleri temizlemeyi sorun olmaktan çıkaran BGL8ZOON Zoo’o ProAnimal Toz Torbalı Elektrikli Süpürge; AirTurbo sistemi ile yüksek hava akışı sağlayarak derinlemesine temizlik imkanı sunuyor. Aynı zamanda Bosch’un en gelişmiş filtre teknolojisi AllergyPlus ULPA15 ile de alerjik bünyeye sahip hassas kişiler için bile ideal ortam havası sağlıyor. Zoo’o ProAnimal PowerProtect Systemi sayesinde toz torbası dolsa dahi uzun süre yüksek temizleme performansı veriyor. 10 yıl motor garantili her iki süpürge de Black Friday’e özel %30 indirimli satışa sunuluyor.

Her kullanım şekline göre blenderlar 259 TL’den başlayan fiyatlarla
Bosch’un sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırarak alışkanlık haline getirmeyi amaçladığı, farklı kullanım şekillerine göre tasarlanan blenderları da Black Friday’e özel 259 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor. MMB65G5M SilentMixx solo blender, günün her saatinde özgürce, kimseyi rahatsız etmeden pürüzsüz ve lezziz smoothieler yapmak isteyenler için tasarlandı. Güçlü ve hızlı bir şekilde karıştıran, kesen ve püre yapabilen ürün, yenilikçi gürültü azaltma sistemi sayesinde Bosch'un en sessiz solo blenderi olma ayrıcalığını taşıyor. Yoğun bir iş hayatına ve günlük yaşama sahip olanların sağlıklı içeceklerini kolayca hazırlayıp yanlarına almaları için geliştirilen Mixx2Go solo blenderlar’da ise iki alternatif model sunuluyor. Şişenin de dahil olduğu MMBM7G3M – Mixx2Go siyah ve şişesiz MMBM4G6K – Mixx2Go pembe renkli solo blenderlarıyla farklı beklentileri karşılıyor. %100 aroma, muhtesem karışım ve doğal renkler için ideal MMBV625M vakumlu blender, daha uzun süre tazelik sağlıyor. Minimum oksijen ile işlem yapan vakumlu karıştırma sistemiyle C vitamini ve diğer oksijene duyarlı besinler standart karıştırmadan daha uzun süre korunabiliyor. Buz da kırabilen blenderda yiyecek ve içecekler özel vakum aksesuarlarında vakumla saklanabiliyor. Böylece iki kat daha uzun süre taze kalıyor.

Mutfağın en büyük yardımcısında %30 indirim
Mutfakların profesyonel yardımcısı MUM9YX5S12 OptiMum dahili tartısı sayesinde bütün malzemeleri cihazın haznesinde tartıyor. Akıllı SensorControl Plus teknolojisi ile ekşi maya, krema ve yumurta beyazını çırparken her seferinde aynı kıvamı veriyor. 3 Boyutta karıştırma özelliği sayesinde haznenin kenarlarında hiç malzeme bırakmadan kusursuz sonuçlar üretiyor. 5,5 litrelik geniş paslanmaz çelik haznesi ve tutma kolları sayesinde yemek hazırlamak çok kolay.

853 TL’den başlayan fiyatlarla
MUM54P00, MUM54G00, MUM54I00 modelleriyle sunulan MUM5 900W Mutfak Makineleri yeşil, turuncu, fuşya renkleriyle mutfaklara farklı bir tarz ve canlılık katarken aksesuarlarıyla da etkileyici sonuçlara imza atmayı sağlıyor. Zorlu hamur işleri ve hızlıca işlem için ekstra güçlü 900 Watt motora, 3,9lt geniş paslanmaz çelik hazneye sahip makinede 2 kg’a kadar hafif karışımlar ya da 1,5kg’a kadar mayalı hamurlar elde edilebiliyor. MUM58020, MUM58720, MUM58K20 modelleriyle sunulan MUM5 1000 W Mutfak Makineleri ise pembe ya da mavi soft renkli ya da koyu kırmızı olarak tercih edilebiliyor. Kompakt bir kullanım sağlayan bu günlük yardımcının 1000Watt güçlü motoru sayesinde 1kg’a kadar unlu karışımlar yapılabiliyor. Yüksek kalite hamur seti, kesme, blender haznesi, doğrama ve rendeleme için üç bıçaklı doğrayıcısı ve mikser aparatıyla çok fonksiyonlu.

%20 indirimli ütü
Buhar istasyonlu ütü Serie | 6 ProHygienic TDS6080TR yenilikçi hijyenik buhar teknolojisi ile sağlıklı bir ütüleme sağlıyor. Her türlü ütülenebilir kumaşı çabuk ve güvenli bir şekilde ütüleyebilmek için mükemmel ısı ve buhar kombinasyonu sağlayan ütü, Buhar istasyonlarında bir ilk olan Calc'nClean Perfect hem ütüyü hem de kazanını kireçten arındırıyor. 3 yoğun buhar atışıyla 400 gramlık benzersiz şok buhar sistemi entegre güvenlik sistemiyle 6 bar güçlü buhar sunuyor.

Tazelik Vita Fresh özellikli KGN56VL30N’in içinde saklı
Serie | 4 Alttan Donduruculu Paslanmaz Çelik Görünümlü Buzdolabı KGN56VL30N, Vita Fresh özelliği ile tazeliği mutfağa taşıyor. 559 litrelik geniş iç hacme sahip NoFrost kombi buzdolabı, yiyecekler için çok daha fazla saklama kapasitesi sunarken daha uzun süre taze kalmalarını sağlıyor. Ayarlanabilir nem kontrol mekanizması sayesinde VitaFresh çekmecesinde meyve ve sebzeler daha uzun süre taze kalıyor. Buzdolabının diğer bölümlerine göre daha soğuk olan VitaFresh 0°C çekmecesi sayesinde kahvaltılıkları, et ve balık gibi hassas yiyecekleri 2 kata kadar daha uzun süre taze tutuyor. Optimum konumu sayesinde aydınlık bir iç ortam sunarken gölgelenmeyi de engelleyen LED aydınlatmanın cihazın ömrü boyunca değiştirilmesi gerekmiyor. Kapıya entegre LED elektronik sayesinde hem buzdolabı hem de dondurucu sıcaklığı kolayca ayarlanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL