• Geri dön

  • 1.410 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


“Görülmemiş Geniş Kapsamlı Garanti” sloganıyla Bosch Termoteknoloji, 2 Ağustos itibarıyla devreye alınan güncel Bosch kombi sahiplerine avantajlı garanti kampanyası sunuyor.

Üstün teknolojili, yüksek tasarruf sağlayan, kaliteli ve uzun ömürlü ürünleriyle öne çıkan Bosch Termoteknoloji, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için yeni ve geniş kapsamlı bir garanti kampanyası hazırladı. Hayatı kolaylaştıran ürün ve hizmetleriyle Bosch Termoteknoloji, “Görülmemiş Geniş Kapsamlı Garanti” kampanyasıyla Bosch Condens 2200i W 20kW ve 24 kW, Condens 2300i W 24kW, Condens 7000i W 24kW ve 30 kW, Condens 2500 W 24kW, Comfort Condense 30kW ve 35 kW ısıtma kapasiteli modelleri tercih eden kullanıcılara avantaj sağlıyor.

2 Ağustos’tan sene sonuna kadar geçerli olacak kampanyada yer alan kombilerin kampanya tarihlerinde ve Bosch Termoteknik yetkili servisi tarafından devreye alınmış olması gerekiyor. Mekanik tesisat ve su kalitesi kaynaklı işlemleri de artık garanti kapsamına alan marka, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Detaylı bilgi için Bosch Termoteknoloji’nin kurumsal sosyal medya hesaplarını takip edebilir, kampanya koşulları için Bosch Termoteknoloji Resmi Websitesini inceleyebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL