• Geri dön

  • 806 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, gerçekleştirdiği ihracatla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2020 İhracat Şampiyonları Ödülleri’nde “İklimlendirme Sanayii Sektör Birincisi” ödülüne layık görüldü.

Bosch Termoteknoloji, başarılı ihracat rakamlarıyla iklimlendirme sektöründe ihracatçı firmalar arasında uzun yıllardır süregelen lider konumunu bir kez daha korudu. Geçtiğimiz yıl en fazla ihracat yapan firmaların ödüllendirildiği 2020 TİM İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde Bosch Termoteknik Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman şirket ve çalışanlar adına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan “İklimlendirme Sanayii Sektör Birincisi” ödülünü teslim aldı. Kıvanç Arman, görüşlerini şu şekilde paylaştı: “Bosch Termoteknik Manisa fabrikamızda müşteri memnuniyetini odağımıza alarak, ürettiğimiz kombilerin 41 ülkeye ihracatını gerçekleştiriyoruz. Her sene üretim rekorları kırarak yaptığımız bu yüksek ihracat hacmiyle hem istihdama hem de sektörün gelişimine destek oluyoruz. Bu ödülde katkısı bulunan tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyor, bu gücümüz sayesinde ülke ekonomimize katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.” Bosch Termoteknik Ticari Genel Müdürü Akın Kazak sektör birinciliği için ‘‘Global ölçekte ve yüksek teknolojiye sahip Manisa’daki Bosch AR-GE Merkezi, Üretim ve Lojistik Tesislerimiz ve bütün tedarikçilerimiz ile ülke ekonomisine ve sektöre sağlanan katkının ödüle layık görülmesinden onur duyduk” diyerek görüşlerini ifade etti. Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası Teknik Genel Müdürü Haşiman Üsküdar ise “10 milyon kombi üretim rekorumuzu kutladığımız 2021 yılında; yerli üretim yaparak dünyaya ihracat hacmimizin ödül ile taçlandırılması bizi çok mutlu etti.” diyerek görüşlerini ekledi.

Manisa Fabrikası Türkiye için önemli bir üretim ve ihracat üssü
Bosch Termoteknik Türkiye, 1000’in üzerinde çalışanı ile güçlü bir üretim kapasitesine sahiptir. Yoğuşmalı kombide pazar lideri olan Manisa Fabrikası’nda 10 milyondan fazla kombi üretilmiştir. Üretiminin %70’ini Avrupa, Kafkaslar, Orta Doğu, Körfez Bölgesi, Latin Amerika ve Uzak Doğu’daki toplam 41 ülkeye ihraç eden şirket, gerçekleştirdiği bu satışla kendi sektöründe ihracat 1.’si ve Türkiye’nin en büyük 40. ihracatçısıdır. Bosch Termoteknik Türkiye, üstün teknolojisi ve ürün portföyüne kattığı ürünlerle dünya pazarındaki konumunu her geçen yıl daha da güçlendirerek ihracat alanında ülke ekonomisi için yarattığı katma değer ve kazandığı başarıyla öne çıkmaktadır. İhracat başarısının yanı sıra Bosch Grubu’nun önemli bir üretim ve Ar&Ge üssü olan Manisa Fabrikası, dünyanın en fazla kombi üreten tesisleri arasında ön sıralarda yer almaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL