• Geri dön

  • 214 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Bosch Sürdürülebilir Yaşam Mutfağı ve Şef İdil Yazar,
Vertical’da gerçekleşen etkinlikte daha yaşanabilir bir gelecek için sürdürülebilir lezzetlerin hazırlandığı etkinlikte bir araya geldi.

Şef İdil Yazar'ın özel dokunuşları, Bosch Ev Aletleri'nin üstün teknolojisiyle bir araya gelerek yeni yıl sofralarına benzersiz bir iz bıraktı. Doğal ürünlerle hazırlanan sağlıklı menüler, Bosch’un ileri teknolojileriyle buluştuğunda ortaya çıkan lezzet şöleniyle birleşti. Sürdürülebilir menüler ile katılımcılara sağlıklı ve lezzetli yeni yıl sofralarının ipuçları verildi.

Workshop, basın mensupları ve influencer'ların katılımıyla gerçekleşti ve 20 kişilik özel bir grup, çeşitli sebzeler, meyveler, tahin ve kinoa kullanılarak oluşturulan sağlıklı bir menüyü deneyimleme fırsatı buldu.

Bosch Kıdemli Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, bu özel etkinlik hakkında şunları söyledi: ‘Bosch olarak sürdürülebilir yaşamı çok önemsiyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya için yaşam kalitesini artıran teknolojiler geliştiriyor, doğal hayatı korurken aynı zamanda tüketicilerimizin yaşam kalitesini arttırıyoruz. Bu noktada İdil Yazar ile Bosch’un hayata bakışları bire bir örtüşüyor. İdil sadece tarifleriyle değil, yaşam tarzı ve içerikleriyle hem kendimize hem de dünyaya iyi bakmaya dair ilham veriyor. Bu etkinliğimiz ile yaşam kalitesini arttıran Bosch Ev Aletleri ile Sevgili İdil Yazar’ın sağlıklı menülerini bir araya getirip ortaya nefis lezzetler çıkardık. 2024 yılında da daha yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek için adımlar atmaya devam edeceğiz.’

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL